Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Het bestuur van GV Delta Sport trok zich terug in Zeil & en surfcentrum Brouwersdam om vervolgens een hele dag met elkaar te praten, discuseren, plannen smeden en vooral een missie en visie neerzetten voor de komende drie jaar. Lees een deel in deze nieuwsbrief en kom vooral naar de ledenvergadering op donderdag 12 april om kennis te maken met die plannen en goedkeuring te geven.  

  

 

 Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 23 februari 2018  nummer 148

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website  

 

     

Belangrijk nieuws voor turnsters op de wedstrijdvloer van de KNGU

Turnbroekje dragen op wedstrijden toegestaan

In de afgelopen jaren hebben wij frequent vragen ontvangen of het dragen van een turnbroek(je) is toegestaan op wedstrijden. Samen met de technische commissies, Statutencommissie, coördinator Veilig Sportklimaat, e.a. hebben wij de mogelijkheid om de regelgeving over dit onderwerp te veranderen besproken. Dit heeft geleid dat wij per direct het dragen van een turnbroek(je) toestaan op wedstrijden zonder aftrek in de beoordeling. 

Voorlopig hebben wij deze mogelijkheid als volgt omschreven naar alle technische commissies “het dragen van een turnbroek(je) tijdens wedstrijden is toegestaan (géén aftrek in de beoordeling), mits nauwsluitend en passend bij de bovenkleding en moet voldoen aan sportieve veilige en esthetische principes”.

De landelijke technische commissies dienen deze wijziging van de regelgeving nog nader uit te werken voor hun betreffende discipline en vast te leggen in het technisch regelement. Iedere landelijke technische commissie informeert haar achterban voor 1 april 2018 over de uitwerking en daarmee de exacte formulering binnen hun discipline.  

Bovenstaand nieuwsbericht is ook reeds bekend bij alle technische commissies (LTC, DTC, RTC en andere geledingen). 

Met vriendelijke groet, productmanager Sporters en Fans Marcel Verstraten

 

Lees in deze nieuwsbrief hoe 220 kinderen bewegen in de turnhal

Samenwerking met SMWO in de vakantie......

Fotograaf Saskia Folmer maakte in opdracht van SMWO een veertigtal fotos van de open lessen in de turnhal. Wij zetten deze foto's op facebook van GV Delta Sport. Hier alvast een voorbeeld van de fotografie van Folmer. 

 

Woensdag 28 februari keuring turnhal

Woensdag 28 februari wordt vanaf 08.00 uur de turnhal van GV Delta Sport gekeurd door Janssen&Fritsen. Deze keuren alle materialen voor veilig sporten. Kind- en oudergym verhuist dan naar hal 1 waar de docenten een mooie parcours hebben uitgezet voor de allerkleinsten. Middagprogramma heeft geen wijzigingen.

 

Alle informatie voor kwartfinale NK turnen heren

Op de website van www.deltasportgym.nl staat aan de linkerkant alle info over zaterdag 10 en zondag 11 maart de kwartfinale NK turnen heren in Laco-Sportcentrum in Zierikzee. Programma, deelnemerslijsten en doorstroming halve finale.

Nieuwe lessen voor recreatie-turnen op vrijdag

Vanaf 2 maart 2018 start GV Delta Sport een nieuwe les in de turnhal. Iedere vrijdagmiddag vanaf 14.30 tot 16.00 uur wordt er een derde les recreatie-turnen gegeven. Dit mede dat vele basisscholen een doorlooprooster hebben is het mogelijk om vanaf die tijd te komen turnen bij GV Delta Sport. Recreatieturnen is er al op maandag (les zit vol) en op donderdag waar drie lessen met verschillende leeftijden zijn. Ook deze lessen lopen vol. Daarom de mogelijkheid om op vrijdagmiddag te komen turnen. De leeftijd is vanaf 6/7 jaar enz...

Wil je meer info dan stuur een mailtje naar info@deltasportgym.nl   

 

 

Zaterdag 24 februari tien acroteams in actie in Mierlo

Op zaterdag 24 februari komen de acroteams van GV Delta Sport voor de tweede keer inactie voor een plaats in de halve finale. Deze tweede plaatsingswedstrijd in Mierlo wordt opnieuw spannend voor doorstroming. Voor het acroteam Jara van de Zande en Amy Leijten wordt het bijzonder gezien zij het eerste team zijn die de acrowedstrijdenopenen in blok 1 om 8.50 uur. Rachel Spelier en Lot van den Ende zijn in blok 16 als laatste aan de beurt tussen 19.30-20.00 uur.

Wil je het volgen kijk dan op acroTV via de speciale abb of op www.deltasportgym.nl  

Volgorde acroteams van GV Delta Sport en tijdsplanning:

Blok 1: nr 198 Jara van de Zande en Amy Leijten ( dames paar E-jeugd) als 1e vanaf 8.50-9.25 uur

Blok 3: nr 197 Britt de Kam en Fabiënne Ramondt (dames paar E-jeugd) als 8e vanaf 10.05-10.35 uur

Blok 4: nr 208 Ilse de Ronde, Femmie ten Klooster en Chayenne Bakelaar (dames groep E-jeugd) 4e vanaf 10.40-11.05 uur

Blok 5: nr 170 Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel (dames paar E-junior) 3e bvanaf 11.45-12.15 uur.

Blok 7: nr 148 Senne Groenendijk en Milou Verkerke (dames paar E-senior) 9e 12.55-13.25 uur

Blok 8: nr 147 Kayleigh en Angela Schoute (dames paar E-senior) 6e vanaf 13.30-13.55 uur

Blok 9: nr 128 Larissa Bakelaar en Vesa Siveca (dames paar D-jeugd) 8e vanaf 14.45-15.20 uur

Blok 11: nr 109 Loes Bentlage en Fleur Brockhus (dames paar D-junior) 4e vanaf 16.05-16.40 uur

Blok 12: nr 117 Maud Brockhus, Yara van Tiggelen en Dahpne Rotte (dames groep D-junior) 3e vanaf 16.45-17.15 uur

Blok 16: nr 78 Lot van den Ende en Rachel Spelier (dames paar D-senior) 4e vanaf 19.30-20.00 uur

  

 Acht turners van Delta Sport in Budel

Zondag 25 februari reizen acht turners af naar het Brabantse Budel voor de plaatsingswedstrijd op de meerkamp. Zes turnonderdelen worden dan afgewerkt, vloer, voltige, sprong, ringen, brug en rek worden met punten bij elkaar geteld door de jury en de totale einduitslag zal bepalen of je een medaille wint en doorstroming afdwingt naar de kwartfinale.

Deelnemende turners Delta Sport: wedstrijd 1instap 4e divisie: Dustin Eradus, Silas Hulsker, Tabesh Gerami. Wedstrijd 2 pupil 2e divisie: Jur van der Wel en Sam Groothedde. Wedstrijd 3 pupil 4e divisie: Levi Ommering, Niels Grinwis en Tygo Verbrugge. Begeleiders zijn Jutta Padmos en Barbara van den Berge

      

Jur van der Wel                 Sam Groothedde

 Boven: Tygo Verbrugge, Niels Grinwis en levi Ommering. Onder: SilasHusken, Tabesh Gerani en Dustin Eradus  

 

Bestuur GV Delta Sport in Damsessie voor missie en visie

Te gast bij zeil & en surfcentrum Brouwersdam

 

                 

Zondag 18 februari was het bestuur van GV Delta Sport een hele dag te gast bij Zeil & Surfcentrum Brouwersdam. Van 9.00 uur tot 16.30 uur overleg, discussie, plannen maken en beslissingen nemen over de missie en visie van de Gymnastiekvereniging GV Delta Sport. De club die afgelopen jaren is gegroeid naar record aantal leden met veel trainers, vrijwilligers en disciplines. Het bestuur heeft opnieuw grote stappen gemaakt om de club bestuurbaar te houden, bewegen voor iedereen en tenslotte werkbaar te houden voor zowel de trainers, commissieleden en vele vrijwilligers. Momenteel worden verdere beslissingen en plannen uitgewerkt om de missie en visie te presenteren op de ledenvergadering en daarna tot uitvoering te brengen.

Missie en Visie voor de komende drie jaar

Een proces dat een half jaar geleden is begonnen met het schrijven van een stage opdracht door onze turnster Romy Reintjens en begeleid door ons bestuurslid Anniek van Anraad die vervolgens de coaching van besturen met en visie van de KNGU in Woerden volgde. Het resultaat is dat Romy een negen kreeg voor haar werkstuk en Anniek onlangs applaus kreeg in Woerden voor de ontwikkeling binnen GV Delta Sport.

 

Ledenvergadering op donderdag 12 april 2018

Ledenvergadering verzet naar andere datum

Het bestuur van GV Delta Sport heeft de ledenvergadering vastgezet op donderdag 12 april in het Laco-Sportcentrum. Noteer allemaal in uw agenda. Zoals de gebruikelijk agenda op de ledenvergadering zal ook de missie en visie rapport worden behandeld. Een visie voor de komende vijf jaar met de groei van de club. De agenda zal veertien dagen vooraf aan de ledenvergadering worden gepubliceerd. 

Wedstrijdcommissie volop aan het werk voor kwartfinale NK turnen heren

Zaterdag 10 en zondag 11 maart in Laco-Sportcentrum

Zaterdag 10 en zondag 11 maart een primeur op Schouwen-Duiveland en misschien wel in Zeeland. Voor het eerst een kwartfinale NK turnen heren wedstrijd. GV Delta Sport staat als gastclub en organisator garant voor de kwaliteit van deze mooie wedstrijd waarbij Laco Sportcentrum wordt omgebouwd in een wedstrijdhal waar twee banen worden neergezet met zes heren toestellen (vloer, voltige, sprong, ringen, brug en rek). Natuurlijk hebben wij ervaring bij de dames maar de heren is een unieke wedstrijd in het Zeeuwse. In totaal komen er 453 turners naar Zierikzee uit alle hoeken van Nederland.

Wil je de organisatie ondersteunen met opbouwen (vrijdagavond 9 maart vanaf 18.30 uur) en afbreken op zondagavond vanaf 18.00 uur).  Of wil je helpen tijdens de wedstrijden bij de catering, kassa en alle voorkomende werkzaamheden. Jury jongen/meisje enz..?

Meld je dan aan via info@deltasportgym.nl

 

Ruim 200 kinderen maken gebruik van de open lessen

Zoals gebruikelijk verzorgt Delta Sport open lessen in de turnhal tijdens de vakantie. Voor iedereen vanaf vijf jaar mag lekker gratis komen sporten onder begeleiding van vele trainers van de club. Deze keer was er ook door SMWO sportkidsdagen georganiseert in de grote sporthal van het Laco-Sportcentrum waar afgelopen dinsdag en woensdag kids gebruik konden maken vanspringkussens, enkele portverenigingen clinic's gaven. In overleg met SMWO stond Delta Sport wensdag klaar in de turnhal waar in drie verschillende uren open lessen gegeven werden voor turnen, frerunnen, acrogym en springen. In totaal maakten daar 220 kinderen gebruik van om lekker te sporten in de turnhal.

            

              

Ruim 200 kinderen maakten gebruik van de open lessen in de turnhal waar opnieuw vele trainers (tien) klaar stonden om acrogym, freerunnen, turnen en springen aan te bieden.

         

 

 Twintig turnsters actief in Terneuzen

Zaterdag 3 en zondag 4 maart

Op zaterdag 4 en zondag 4 maart komen in totaal 20 tunsters in actie in sporthal De Vliegende Vaart in Terneuzen. Daar wordt opzaterdag regiofinale JN3, JN4 en divisie 3 gehouden en tevens 1e kwalificatiewedstrijd D3. Zondag 4 maart is de 1e kwalificatiewedstrijd voor de divisie 6 jeugd H en toestellen finale voor de 1e divisie.

In actie voor GV Delta Sport komen: Zaterdag 3 maart wedstrijd 1 Floor Raats (3e div jeugd), Senna Poortvliet (3e div jeugd), Tessa Roggeband (3e div jeugd). Kyara Offerhaus (N$ jeugd 1) Joni Nobels (N3 jeugd 1) Wedstrijd 2: Sterre Bosma (N3 pupil2) Wedstrijd 3: Talycha Krakeel (N2 Pupil 1), Esmée van de Moezel (instap N2), Britt Ommering (instap N2), Fleur Just (div. 2 jeugd), Noah de Ruijter (div. 2 junior), Quinty van Oeveren (div. 2 junior), Romy reintjens (div. 2 senior) en Marika Padmos (div. 2 senior). 

Zondag 4 maart: Wedstrijd 1:Allen 6e divisie jeugd H: Mila Radeck, Chayenne Bakelaar, Sophie van den Hoek, Fabiënne Ramondt en Xem Schlte. Toestellen finale Anna Jendrusch (1e divisie junior) op balk- en vloeroefening.

 

Open les kind- en oudergym was gezellig met veertig kinderen en familie 

 

De open les bij kind- en oudergym vanaf 1 tot vier jaar trok veel belangstelling. Waren er 40 kinderen maar ook natuurlijk veel ouders, oma's en opa's waarbij het gezellig druk was in de turnhal. Docenten van GV delta Sport hadden weer een heerlijk parcours uitgezet waarbij volop van werd genoten. 

      

Als je net kan lopen is de turnhal natuurlijk een heerlijk speelparadijs.

Uitdagingen.....

          

        

Kind - en oudergym iedere woensdag- en vrijdagmorgen tussen 9.30-10.30 en 10.30 en 11.30 uur 

Kranten en websites schrijven over GV Delta Sport

 

PZC maandag 19 februari 2018

 

Ons Eiland 22 februari 2018 

 

Ons Eiland 22 februari 2018

 

Wereldregio 23 februari 2018

 

 Agenda 

 

--  Zaterdag 24  februari Zuid Nederlandse kampioenschappen acrogymastiek in  Mierlo met 10 teams DS

--- Zondag 25 februari 1e plaatsingswedstrijd 4e divisie pupil/instap jongens en 2e divisie met 8 turners DS in Budel

--- Woensdag 28 februari talententest jongens/meisjes in de turnhal. aanvang 14.00 uur

--- Zaterdag 3 en zondag 4 maart plaatsingswedstrijden in ternuezen met 20 turnsters van Delta Sport

--  Zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 kwartfinale-kwalificatie NK turnen heren in Zierikzee

--  Zaterdag/zondag kwart finale NK 2e divisie op 10/11 maart Groningen of 17/18 maart waddinxveen of 24/25 maart in Middelburg 

--- Zaterdag 17 maart regiokampioenschappen en plaatsingswedstrijd 4e divisie turnen heren in Veldhoven

--- Dinsdag 26 maart bestuursvergadering Delta Sport aanvang 19.30 uur

--- Donderdag 12  april ledenvergadering GV Delta Sport. Aanvang 20.00 uur Laco-Sportcentrum

--- Zaterdag 14 april met Delta Sport naar de WK acrogym in Antwerpen

--- Vrijdag 20 april koningspelen in Zierikzee voor de basisscholen met medewerking van Delta Sport in turnhal

--- Zaterdag 5 mei halve finale acrogymnastiek district Zuid in Oss

--- Zaterdag 12 mei DS Guppie turntoernooi in turnhal Delta Sport (wedstrijd voor pré-instap vrije inschrijving)

--- Zondag 13 mei halve finale acrogymnastiek district Zuid in Den Bosch

--- Zaterdag 9 juni finale acrogymnastiek district Zuid in Oss

--- Zaterdag 23 juni clubkampioenschappen GV Delta Sport voor recreatieve groepen.

--- Zaterdag 14 juli start vakantieweken tot zaterdag 28 juli turnhal gesloten.

--- Zaterdag 28 juli start vakantierooster in turnhal, tot 18 augustus start lesrooster

--- Zaterdag 10 november bijeenkomst trainers, bestuur en commissieleden Delta Sport op Brouwersdam.

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here