Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Turnkampen zijn natuurlijk altijd leuk. Zo waren de turnsters van de B-selectie vorig weekend op kamp bij de kampeerboerderij Mol in Kerkwerve. Gecombineerd met turnen in de turnhal, feest, eten en spelletjes was het een mooie teambulding. Immers de wedstrijden staan weer klaar en in dit weekend reizen ze al weer af naar Breda.   

 Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 12 januari 2018  nummer 142

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website   

   

 

Afscheid van Vivian in 't Anker als trainster na vijftien jaar

Donderdag 11 januari namen we afscheid van trainster Vivian in 't Anker...lees het in de nieuwsbrief

  

Zesentwintig turnsters actief in Breda

Zaterdag 13 en zondag 14 januari

1e kwalificatie D1,D3,div 4 en 2e kwalificatie N3, 4e div.

De eerste kwalificatie turnwedstrijd dames komen er weer aan. Op zaterdag 13 en zondag 14 januari gaan 26 turnsters van GV Delta Sport weer strijden op de meerkamp (sprong, brug, balk en vloer) om een plaats te veroveren in de volgende wedstrijd. Voor velen is het de eerste wedstrijd maar een aantal gaan na Zierikzee (11/12 december) hun 2e kwalificatie wedstrijd turnen. De wedstrijden worden gehouden in Breda

Zaterdag 13 januari: Wedstrijd 1: Pupil 2 N3 Kyani Bouwman en Sterre Bosma. Jeugd 1 D1: Amy Leijten, Babet Brouwer, Indy Smits, Rosanne Mol en Tara Zweedijk. Wedstrijd 3 Instap D1: Kayley van den Hoek, Larissa Bakelaar, Melissa Bakelaar, Milou van Goudoever, Ninke van den Berg en Stella Offerhaus. Junior E 4e divisie: Felina Hanse, Melissa Dooge en Senna Vrijland. Wedstrijd 4: Pupil 1 D1: Maylin Hu en NikkiVrijland. Pupil 2 D1: Sara Kadkoui en Sarah Brozius.

Zondag 14 januari: Wedstrijd 1 Jeugd F 4e divisie: Kayleigh Schoute en Merel de Glopper. Jeugd 3e divisie: Floor Raats, Senna Poortvliet en Tessa Roggeband. Wedstrijd 2 jeugd N4: Kyara Offerhaus.

     

 Aantal deelnemers van GV Delta Sport in Breda zijn  met Sterre Bosma en Kyani Bouwman (foto 1) en Rosanne Mol, Tara Zweedijk en Sarah Brozius (foto 2) 

 

Tien turnster naar 1e en 2e kwalificatiewedstrijd in Reusel

Zaterdag 20 en zondag 21 januari 3e div. en N3

Tien turnsters van GV Delta Sport komen uit op de 1e en 2e kwalificatiewedstrijd in Reusel op zaterdag 20 en zondag 21 januari. Daar wordt voor sommige turnsters al definitief of zij een plaats in de kwart finale NK kunnen turnen. 

Zaterdag 20 januari wedstrijd 1: Esmee van der Moezel (instap N2), Britt Ommering (instap N2), Quinty van Oeveren (2e div. junior C), Noah de Ruijter (2e div. junior C). Wedstrijd 3: Fleur Just (2e div. jeugd 2 D). Zondag 21 januari  wedstrijd 2: Talycha Krakeel (N2 Pupil1), Marika Padmos (2e div. senior), Romy Reintjens (2e div. senior). Wedstrijd 3: Xin Da van der Wekken (jeugd 1 N3), Joni Nobels (jeugd 1 N3).

Drie van de tien deelnemers in Reusel Esmee van der Moezel, Talycha Krakeel en Britt Ommering 

 

B-selectie heeft veel plezier met turnkamp bij kampeerboerderij Mol

Kampeerboerderij Mol inKerkwerve en de turnhal vormde het toneel voor het twee daagse turnkamp van de B-selectie turnen dames. begon het allemaal al vrijdag met een lekker turntraining in de turnhal was het gevolg direct naar kampeerboerderij Mol voor een heerlijke lunch. Daarna werd er een echte quis gespeeld en feest gevierd. Lol en teambulding noemde de twee organisatoren (trainsters) Babette Verkerke en Joyce Papeveld die met hulp van de ouders het kamp op poten zette. Oja, slapen was ook nog een ding...maar er werd geslapen maar toch wat laat en natuurlijk al zingend, snoepen, drinken en zeer veel praten was het kamp al een succes. De volgende dag werd er opgeruimd en in de turnhal nog even lekker trainen in zoverre iedereen nog kracht had voor het spektakel op de turnvloer (zie foto pyramide).

Teambulding, feestje, eten en slapen

   

       

       

Ouders ondersteunen de trainsters om het kampweekend te laten slagen...volgens ons is dat gelukt....  

 

Sponsoren Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen (OZAK)

Zaterdag 20 januari in de turnhal Laco-Sportcentrum

   

 

      

 

  

(we missen nog een logo van vlaaienwinkel Goes maar was nog niet in ons bezit)

 

Negenenzestig teams met 167 deelnemers bij de OZAK

Een complete dagprogramma in twee dagdelen van 08.30 tot 17.00 uur zullen 69 teams actief zijn bij de Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen (OZAK). De turnhal wordt beschikbaar gemaakt waar natuurlijk de vloer een hoofdrol speelt bij de teams uit Zeeland (Goes, Vlissingen, Sas van Gent en Zierikzee), Utrecht, Breda, Watering, Dongen, Monster en Hellevoetsluis. Nadat Delta Sport in 2017 de 1e Zeeuwse kampioenschappen orgniseerde met ruim dertig teams is de tweede editie uitgegroeid naar ruim het dubbele aantal teams. Voor vele acroteams een uitdaging om een week voordat de regiokampioenschappen/kwalificatie wedstrijden start hun uitvoering te laten zien. De turnhal is dus het strijdtoneel wat gaande geslagen wordt door tienkoppig jury en hal 1 van Laco-Sportcentrum zal dienen als warming-up hal.

 

GV Delta Sport neemt met tien teams deel aan de OZAK

    

       

      

     

De tien teams van GV Delta Sport die meedoen met de Open Zeeuwse Acro-kampioenschappen op zaterdag 20 januari.

Deelname van GV Delta Sport met tijden:

Blok 1 tussen 9.15-9.55 uur: Fabienne Ramondt en Brit de Kam (dames paar E-junior). Jara van de Zande en Amy Leijten (dames E-junior).

Blok 2 tussen 10.00-10.40 uur: Ilse de Ronde, Femmie ten Klooster en Chayenne Bakelaar (dames E-jeugd).

Blok 3 tussen 10.45-11.20 uur: Melissa Bakelaar en Laura van Ginkel (dames E-junior)

Blok 5 tussen 13.35-14.40 uur: Kayleigh Schoute en Angela Schoute (dames paar E-senior)

Blok 6 tussen 14.15-14.55 uur: Milou Verkerke en Senna Groenendijk (dames paar E-senior)

Blok 7 tussen 15.00-15.35 uur: Larissa Bakelaar en Vesa Siceva (dames paar D-jeugd)

Blok 7 tussen 15.00-15.35 uur: Maud Brockhus, Yara van Tiggelen en Daphne Rotte (damesgroep D-junioren)

Blok 8 tussen 15.40-16.20 uur: Loes Bentlage en Fleur Brockhus (dames paar D-junioren)

Blok 9 tussen 16.25-17.05 uur: Lot van den Ende en Rachel Spelier (dames paar D-junior)

 

De wedstrijden op 20 januari is via de livestream op de website van www.deltasportgym.nl  te volgen 

 

Afscheid van een trainster nemen......

Vijftien jaar actief binnen de club

Afgelopen week was het dan zover. Als club moesten we afscheid nemen van Vivian in 't Anker als trainster bij de C-selectie. Dat viel niet mee voor vele kinderen maar ook voor de club zelf niet. Alhoewel Vivian het maanden geleden al heeft aangekondigt de combinatie met werk, vrije tijd en de club niet goed meer kon combineren. Als Delta Sport hebben we daar veel respect voor en we weten ook wel dat niet als tot het eindigde kan duren. Kleine meisjes worden groot en kijken in de toekomst. Wat zijn wij trots op Vivian dat ze meer dan vijftien jaar betrokken was bij Delta Sport. Begonnen als vijf jarige turnster in het kleine gymzaaltje aan de Mulockstraat in Zierikzee. Een lieve en leuke turnster die opgroeide in de turnwereld en daar ook veel vrienden maakte. Al vroeg hielp ze bij de trainingen en toen ze stopte als turnster werd ze een echte trainster. Collegeaal, spontaan en voorbeeld voor haar leerlingen. We weten ook dat haar inbreng in Delta Sport haar ook heeft geholpen bij haar opleiding wat uiteindelijk haar beroep zal worden.

Kleine meisjes worden groot maar wij zijn trots op jou Vivian....bedankt voor je gezelligheid, kundigheid en plezier dat we aan jou hebben beleefd. En....je weet nooit in de toekomst..misschien ga je ons wel heel erg missen....Maar wij jou wel heel erg.

 

         

Bestuurslid Angela Schoute bedankte Vivian en overhandig een cadeau van de club

   

Ook haar colega trainsters en leerlingen hadden voor Vivian een afscheidscadeau 

 

 

Wil je ook op Turnkamp..hieronder wat suggesties....

https://gymnasticscamp.sportstarz.nl/

 

 

SportstarZ wenst iedereen via deze weg het beste voor 2018. Wij hopen dat het weer een gezond, succesvol en sportief turn-jaar mag worden. SportstarZ bestaat 10 jaar en dat betekend tijd voor veel nieuws! 
 

Turnkamp voor jongens en meisjes

SportstarZ is het officiële internationale KNGU Gymnastics Camp voor jongens en meisjes van 8 t/m 18 jaar. Wil jij als wedstrijd gymnast het allerbeste uit jezelf halen én een onvergetelijke vakantieweek beleven met andere turn(st)ers? Dan zit je helemaal goed bij SportstarZ.

Amsterdam | Heerenveen | Brugge

SportstarZ staat voor kwaliteit. De SportstarZ sportaccommodaties horen bij de meest geavanceerde sportcentra van de Benelux. Amsterdam staat als vertrouwd adres ook in 2018 weer op het programma. Nieuw voor komend jaar zijn onze top-locaties in Heerenveen en Brugge. Daarmee hebben we een mooie spreiding over de Benelux. 

 
 
 
 
 
KNGU Zomerkampen
 


 

www.zoka.nl

 

KNGU Zomerkampen

STEMPEL

Dat wil je beleven! 

De KNGU Zomerkampen organiseert in de bossen van Beekbergen elke zomer zeven weken Zomerkamp voor alle kinderen tussen de 6 en de 18 jaar. De weken die in het teken staan van plezier, dansen, zingen, gymmen, freerunning, waterspelen, bosspelen, griezeltochten, vrienden maken, kampvuur en nog veel meer!

En dat in 2018 al voor het 60ste jaar!!! Daarom een jubileumjaar met als thema:
ZOMERKAMPEN, ALTIJD FEEST!!!

 

Ledenvergadering op donderdag 22 maart 2018

Het bestuur van GV Delta Sport heeft de ledenvergadering vastgezet op donderdag 22 maart in het Laco-Sportcentrum. Noteer allemaal in uw agenda. Zoals de gebruikelijk agenda op de ledenvergadering zal ook de missie en visie rapport worden behandeld. Een visie voor de komende vijf jaar met de groei van de club. De agenda zal veertien dagen vooraf aan de ledenvergadering worden gepubliceerd.

 

Jury-oproep voor nieuwe cursussen

 

Op deze stoelen moeten juryleden komen te zitten. Dus probeer het om een jurycursus te volgen. Echt is nog leuk ook om de turnsters te waarderen en te jureren.

Er komt een jurycursus turnen dames naar Zeeland voor TD1 en TD2. Dat betekent dat ook GV Delta Sport mensen zoek om de eerste jurycursus te volgen TD1 en juryleden die dit brevet al hebben graag TD2 gaan volgen. met de groeiende wedstrijdsport moet onze vereniging ook steeds meer juryleden leveren anders kunnen de turnsters in de toekomst geen wedstrijden meer doen. Dat is iets wat wij niet graag willen dus meld je aan voor één van deze cursusen bij info@deltasportgym.nl   Wij verwijzen u dan naar de commissie juryzaken en helpen uw deze cursus te volgen. het is echt niet moeilijk maar je moet het gewoon doen. Als er kosten aan verbonden zijn betaald de club. 

 

Vrijdag 2 februari 2018 sportverkiezing

Met inbreng van GV Delta Sport genomineerde(n)

Turnster Romy Reintjens genomineerd als sportvrouw

Jongensteam Delta Sport genomineerd voor sportploeg

Voor de sportverkiezing vrijdag 2 februari 2018 heeft de vakjury van de gemeente Schouwen-Duiveland turnster Romy Reintjens samen met Elvira de Weerdt (bouwlen) en Stephanie de Frel (amazone) genomineerd voor de sportvrouw van 2017. Ook het jongensteam van Delta Sport (Chris Leenheer, Jur van der Wel en Sam Groothedde met Elias Jozius) genomineerd voor sportploeg van het jaar. Bij de ploegen zijn ook genomineerd  Grevelingenhout golfploeg en Van Slooten/Boot (beachtennis). Reintjens werd genomineerd voor het behalen van de bronzen medaille bij de Nederlandse kampioenschappen toestelfinale sprong. De jongens werden genomineerd voor de bronzen medaille Nederlandse kampioenschappen clubteams.

De sportverkizing in het sportcafé Laco in Zierikzee is inspirerend en gratis te bezoeken. Zelfs koffie, taartje, drankje is gratis en voor Delta Sport leden is er die avond heel wat te beleven. Laat jullie verrassen en kom onze genomineerde sporters aanmoedigen. 

 

Het was veel klimmen en rollen bij kind- en oudergym

Iedere woensdag- en vrijdagmorgen kind- en oudergym in de turnhal geeft zoveel kinderen plezier. Docenten van GV Delta Sport verzinnen weer iedere keer nieuwe uitdagingen. Nu stond het klimmen, balanceren en rollen op het programma tot groot plezier van de kinderen. Maar ook van de ouders, begeleiders enz..was het een hele klus om die snelle beentjes van de kinderen bij te houden.

            

        

Een mooie serie foto's van de bewegende kinderen in de turnhal GV Delta Sport 

 

Kranten en websites schrijven over Delta Sport

 

Ons Eiland donderdag 11 januari 2018

 

Ons Eiland donderdag 11 januari

 

Website Ons Eiland 11 januari 2018

 

Wereldregio 12 januari 2018 

 

Wereldregio 12 januari 2018 

   Agenda  

--  Zaterdag 13 en zondag 14 januari kwalificatie-wedstrijd dames turnen 1e kwalificatie D1 4e divisie/2e kwalificatie

     jeugd N4 3e divisie met 26  Delta Sport turnsters in Breda 

--- Zaterdag 20 januari 2018 Open Acro Zeeuwse kampioenschap en toernooi in turnhal Delta Sport

-- Zaterdag 20 en zondag 21 januari 1e en 2e kwalificatie turnen dames N2/N3 in Reusel met 10 Delta Sport turnsters

--- Zaterdag 27 en zondag 28 januari regiokampioenschappen Acrogymnastiek in Oss

--- Vrijdag 2 februari 2018 sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in Laco-sportcentrum

--- Zondag 18 februari Damsessie bestuur Delta Sport

--  Zaterdag 24 en zondag 25 februari Zuid nederlandse kampioenschappen acrogymastiek in Oss of Mierlo

--- Dinsdag 6 maart bestuursvergadering Delta Sport aanvang 19.30 uur

--  Zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 kwartfinale-kwalificatie NK turnen heren in Zierikzee

--- Donderdag 22 maart ledenvergadering GV Delta Sport. Aanvang 20.00 uur Laco-Sportcentrum

--- Zaterdag 14 april met Delta Sport naar de WK acrogym in Antwerpen

--- Vrijdag 20 april koningspelen in Zierikzee voor de basisscholen met medewerking van Delta Sport in turnhal

--- Zaterdag 5 mei halve finale acrogymnastiek district Zuid in Oss

--- Zondag 13 mei halve finale acrogymnastiek district Zuid in Den Bosch

--- Zaterdag 9 juni finale acrogymnastiek district Zuid in Oss

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here.