Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport 

 

Wij wensen iedereen een sportief en gezond 2018. Niet alleen wordt er volop gesport bij GV Delta Sport maar ook zeer creatief zijn onze leden.

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 5 januari 2018  nummer 141

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website   

 

       

 

 

Champagne bij de A-selectie dames turnen

Het jaar 2018 begon met surprice en eten....

Het was voor de A-selectie dames turnen van GV Delta Sport een goede start van het jaar 2018. Met champagne en een gezamenlijke maaltijd werd er zeer veel gelachen in het gebouw van de familie Padmos in Brouwershaven. Daarbij werden surprice gemaakt en via de dobbelsteen kwamen deze bij de turnsters terecht. Voor de meeste start het wedstrijdseizoen binnenkort en even ontspannen met elkaar waardoor de prestaties in 2018 toch moeten slagen. 

 

          

          

Wat een plezier en geslaagde bijeenkomst

Wie gooit er een één met de dobbelsteen..........Zo te zien Kyani Bouwman?

De afsluiting was een gezamenlijke maaltijd...... 

Moeders en zussen eten in restaurant Jacob Cats

De turnsters van de A-selectie dames vermaakten zich uitstekend bij de familie Padmos. Maar de moeders dachten van wij ook plezier en gingen lekker eten in het restaurant Jacob Cats om de hoek van de familie Padmos in Brouwershaven. Wij hoeven niet te vragen of het gezellig was? Nee..oordeel zelf..gewoon een topavond. 

 

Vanaf maandag 8 januari weer gewoon lesrooster in turnhal

De kerstvakantie is weer haast voorbij en op maandag 8 januari gaan de scholen weer startten. Dus GV Delta Sport geef dan ook weer de vele lesssen volgens het vastgestelde lesrooster.(zie op onze websitebij lesrooster). De twee weken vakantie is er wel veel getraind door de selectiegroepen maar ook de open lessen (gratis voor iedereen) waren uitstekend bezocht. Op de beide open lessen van kind en oudergym kwamen totaal 65 kindertjes tussen de 1-4 jaar met ouders en familie. Ook de open les op woensdag 3 januari vanaf 5 tot 16 jaar werd zeer goed bezocht. Honderd kinderen genoten van het beweegfeest.

 Veel bewegen en vooral genieten......  

 

 Fotograaf Jan de Koning (KNGU) toont drie Deltasporters

 

  

Jan de Koning fotograveert zeer vele foto's tijdens diverse turnwedstrijden in Nederland. Als KNGU-fotgraaf verkoop hij ook de foto's aan de liefhebbers. de foto's zijn altijd van grote klasse en kwaliteit. Onlangs soreteerde hij 1000 foto's uit 2017 die hij benoemde als Gymface. Wij liepen ze even na en kwamen daar drie Deltasporters tegen. Jur van der Wel, Sterre Bosma en Marieke Padmos. Wij wilden jullie deze mooie plaatjes tonen met dank aan Jan de Koning. Kijk eens op zijn site en geniet van zijn foto's. 

www.koningfoto.com

 

Zesentwintig turnsters actief in Breda

Zaterdag 13 en zondag 14 januari

1e kwalificatie D1,D3,div 4 en 2e kwalificatie N3, 4e div.

De eerste kwalificatie turnwedstrijd dames komen er weer aan. Op zaterdag 13 en zondag 14 januari gaan 26 turnsters van GV Delta Sport weer strijden op de meerkamp (sprong, brug, balk en vloer) om een plaats te veroveren in de volgende wedstrijd. Voor velen is het de eerste wedstrijd maar een aantal gaan na Zierikzee (11/12 december) hun 2e kwalificatie wedstrijd turnen. De wedstrijden worden gehouden in Breda

Zaterdag 13 januari: Wedstrijd 1: Pupil 2 N3 Kyani Bouwman en Sterre Bosma. Jeugd 1 D1: Amy Leijten, Babet Brouwer, Indy Smits, Rosanne Mol en Tara Zweedijk. Wedstrijd 3 Instap D1: Kayley van den Hoek, Larissa Bakelaar, Melissa Bakelaar, Milou van Goudoever, Ninke van den Berg en Stella Offerhaus. Junior E 4e divisie: Felina Hanse, Melissa Dooge en Senna Vrijland. Wedstrijd 4: Pupil 1 D1: Maylin Hu en NikkiVrijland. Pupil 2 D1: Sara Kadkoui en Sarah Brozius.

Zondag 14 januari: Wedstrijd 1 Jeugd F 4e divisie: Kayleigh Schoute en Merel de Glopper. Jeugd 3e divisie: Floor Raats, Senna Poortvliet en Tessa Roggeband. Wedstrijd 2 jeugd N4: Kyara Offerhaus.

   

Merel de Glopper en Melissa Dooge uit de B-selectie komen o.a in Breda in actie

 Univé gymgala was weer bijzonder met de Nederlandse toppers

 

Op vrijdag 29 december trokken zo'n 45 Delta Sport leden weer naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor het Univé Gymgala. In de middagvoorstelling zagen zij weer specktakel, dans, muziek en topturnen en vooral acrobatische optredens. Bij de avond voorstelling waren er ook een aantal Delta Sporters op eigen gelegenheid en die genoten van het zelfde op en top optredens.

 

Een foto-samenstelling van optredens gemaakt door Marjan de Glopper (lid van de wedstrijdcommissie Delta Sport) 

   

  

Aantal kiekjes die wij tegen kwamen op social medium van Delta Sporters

 

Website www.deltasportgym.nl weer wat vernieuwd

De website van GV Delta Sport wordt dagelijks bij gehouden met aanvullingen aan gebeurtenissen binnen de club. Afgelopen week hebben we de fotoserie bovenin de fotobalk weer wat aangepast met andere foto's. Ook hebben we de istagram acro_DeltaSport er op gezet aan de rechterkant. Wij hebben de sponsorbalk aan de rechterkant aangepast. Nieuwe sponsoren er op gezet en oude sponsoren verwijderd.

              

Twee nieuwe sponsoren die wij toegevoegd hebben.

Website GV Delta Sport zeer goed bezocht  

De website van GV Delta Sport heeft per dag een groot aantal bezoekers. Gemiddeld komen er 200 bezoekers per dag waarvan er zo'n gemiddeld 170 doorklikken. Veel bezocht wordt onze nieuwsbrief, startpagina, lesrooster, contributie en mogelijkheden. Uitschieters zijn er ook, zo was er tijdens de KNGU-wedstrijd op 16 en 17 december 600 bezoekers op onze website en ook nog op maandag 18 december kwamen 502 bezoekers op onze website een kijkje nemen.

Wil je GV Delta Sport ook ondersteunen

 

Delta Sport kan niet zonder steun van sponsoren om zoveel kinderen te laten bewegen. Gelukkig zijn velen die Delta Sport ondersteunen. Wil jij ook Delta Sport helpen om al die kinderen plezier te laten beleven in onze turnhal en op de vele wedstrijden. Je kan ons al vanaf € 50 steunen door je naam op het bord in de tussengang van de turnhal. Met Vrienden van GV Delta Sport. Wil je iets meer doen dan kom je voor € 100 op onze website die een dagelijks bereik heeft van ruim 200 bezoekers. Wil je altijd gezien worden in de turnhal op een grote banner dan mag dat voor € 300. Wij hebben ook nog zilveren sponsoren (dan sta je overal en ook iedere week in de nieuwsbrief met logo). Wil je meer weten stuur info@deltasportgym een berichtje.

 

 

Honderd kinderen namen deel aan de open lessen

Woensdag 3 januari groot beweegfeest in turnhal

Ga naar fotoalbum op onze website voor foto's

 

Ze stonden er weer een deel van onze trainerscorps (elf trainers) onder leiding van Sanne Tamerus die honderd kinderen liet bewegen in de turnhal. Veel gadegeslagen door ouders op de tribune werd er geturnd, gesprongen, freerunnen en vooral veel bewegen op de vele zachte ondergrond en turnmateriaal in de turnhal van het Laco-Sportcentrum in Zierikzee.

 

          

        

Freerunnen of proberen over één van de vele turnbalken te lopen met hindernissen...het bleef spannend

Tweede open les kind- en oudergym geeft drukte in de turnhal

 

De tweede open les van kind- en oudergym in de turnhal van GV Delta Sport was ook weer goed bezocht. De eerste open les in de vakantie was goed voor 35 kindertjes en de laatste op woensdag 3 januari kwam 30 kindertjes met ouders en familie lekker bewegen op het uitgezette parcours.

 

           

Het was niet alleen gezellig voor de kindertjes (1-4 jaar) maar ook ouders en familie vermaakte zicht uitstekend.

 Te zien op de digitale borden rond Zierikzee 

 

De OZAK-commissie volop aan het werk voor grote wedstrijd Acro in turnhal Laco-Sportcentrum

Op zaterdag 20 januari staan in totaal 69 teams klaar oftewel 167 deelnemers die gaan deelnemen aan de Open Zeeuwse acrokampioenschappen. Tevens in een toernooi waar dus dubbele prijzen gewonnen kunnen worden. In de turnhal zal het acro-specktakel startten om 8.30 uur en de laatste muziektonen klinken dan rond een uur of 17.00. De Acro-commissie van GV Delta Sport is volop actief om de laatste puntjes op de i te zetten. Deelnemers komen uit Utrecht, Breda, Watering, Dongen, Monster, hellevoetsluis, Goes, Vlissingen, Sas van Gent en tien teams uit Zierikzee.

Om alles te kunnen volgen hebben we en aparte link aangemaakt waar alle info opstaat. Kijk daarvoor aan de linkerkant van de website.  

B-selectie turnen dames gaan op kamp

De B-selectie dames turnen van GV Delta Sport gaan op vrijdag 5 en zaterdag 6 januari op trainingskamp. Na de vrijdagmiddag training vertrekken ze naar kampeerboerderij Mol voor een avondprogramma, slapen en ochtend programma. In de middag gaan ze weer trainen in de turnhal. Natuurlijk komen we na het trainingskamp met foto's en verhalen voor de trouwe lezers van deze nieuwsbrief.

 

Kranten en websites schrijven over GV Delta Sport

 

 

B-selectie turnen dames gaan op kamp

 

De B-selectie dames turnen van GV Delta Sport gaan op vrijdag 5 en zaterdag 6 januari op trainingskamp. Na de vrijdagmiddag training vertrekken ze naar kampeerboerderij Mol voor een avondprogramma, slapen en ochtend programma. In de middag gaan ze weer trainen in de turnhal. Natuurlijk komen we na het trainingskamp met foto's en verhalen voor de trouwe lezers van deze nieuwsbrief.

   Agenda    

--- Vrijdag 5 en zaterdag 6 januari B-selectie dames turnen kamp

--- Dinsdag 9 januari 2018 bestuursvergadering Delta Sport 19.30 uur

--  Zaterdag 13 en zondag 14 januari kwalificatie-wedstrijd dames turnen 1e kwalificatie D1 4e divisie/2e kwalificatie

     jeugd N4 3e divisie met deelname Delta Sport turnsters in Breda 

--- Zaterdag 20 januari 2018 Open Acro Zeeuwse kampioenschap en toernooi in turnhal

--  Zondag 28 januari jongens turnwedstrijd met Delta Sport en Brabantse clubs

--- Vrijdag 2 februari 2018 sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in Laco-sportcentrum

--- Zondag 18 februari Damsessie bestuur Delta Sport

--  Zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 kwartfinale-kwalificatie NK turnen heren in Zierikzee

--- Zaterdag 14 april met Delta Sport naar de WK acrogym in Antwerpen

--- Vrijdag 20 april koningspelen in Zierikzee voor de basisscholen met medewerking van Delta Sport in turnhal

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here