Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport 

 

Absoluut het hoogtepunt afgelopen week met een bronzen medaille op het internationaal acrotoernooi BOAC Cup 2017 in Breda. Een bronzen medaille voor het GV Delta Sport trio Daphne Rotte, Lara van Ginkel en Maud Brockhus. In deze nieuwsbrief vertellen we de overige prestaties van dat toernooi maar kijken naar morgen de B/C-selectie wedstrijd in de turnhal. Bovendien was het de week van het Pietengym. Lees wat er in een week gebeurd bij GV Delta Sport. 

     

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 1 december 2017  nummer 136

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website   

 

Dinsdag 5 december turnhal vanaf 18.00 uur gesloten

Dinsdag 5 december is Laco Sportcentrum tot 18.00 uur open i.v.m sinterklaasfeest. Dat betekent voor de turnhal dat de trainingen tot 18.00 uur zijn. Dat betekent ook dat er die avond geen freerunlessen zijn. Degene die toch wil freerunnen kan op maandag 4 december komen trainen vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur. 

 

Zaterdag 2 december een turnwedstrijd voor B/C-selectie dames turnen

Vijftig turnsters zijn op zaterdag 2 december actief in een onderlinge turnwedstrijd van de B/C-selectie dames turnen. Een groep vrijwilligers zijn volop bezig om de dag organisatorisch rond te krijgen en dat is natuurlijk perfect. Wil je komen kijken dan kan dat de start is om 11.00 uur tot ongeveer 15.00 uur. De tribune is open en het is gratis toegang. 

De C-selectie gaat onderling de strijd aan in samenwerking met de B-selectie

Deelnemers onderlinge wedstrijd GV Delta Sport: Groep 1 baan 1: Instap D1: Larissa Bakelaar, Nienke van den Berg, Kayley van der Hoek, Stella Offerhaus, Melissa Bakker, Milou Goudoever. Groep 2  Instap D2: Norah van Weelden, Willemijn Verhoek, Leonie Vrolijk, Dana Vrijhof, Deniz Vaane. Groep 3 Pupil 1 D1: Maylin Hu en Nikki Vrijland. Pupil 2 D1: Sara Kadkoui (waarschijnlijk afwezig) en Sarah Brozius. Groep 4: Pupil 1 D3: Annegreet de Ronde, Naomi van de Stel, Senne Groenendijk, Tessa Dijkmans en Maud Kosters.

Wedstrijd 1 baan 2 Jeugd 1 D1: Tara Zweedijk, Rosanne Mol, Babet Brouwer, Indy Smits, Amy Leijten. Jeugd 2 Sup. F: Merel de Glopper en Kayleigh Schouten. Groep 2 Jeugd 1 D2: Romany Hanse, Maud Brockhus en Merlijn Jumelet. Pupil 2 D2: Lieke van de Zande, Britt de Kam, Kristel Klink, Nienke Grauss en Loes Bentlage. Groep 3 Jeugd 2 Sup.H: Saskia Lazar, Chayenne Bakelaar, Fabiënne Ramondt, Sophie van den Hoek, Junior Sup.G: Elianne Biesma, Suusje Baart, Fleur Brockhus, Eva Bienefelt.  Groep 4 Junior Sup. E: Melissa Dooge, Senna Vrijland, Féline Hanse, Julia van Liere. Junior Sup. F: Heping Harsveldt en Emy Bleijswijk

De B-selectie gaat onderling de strijd aan in samenwerking met de C-selectie

 

Totaal Cup Breda 2017

Zaterdag 2 en 3 december

De A-selectie gaat met 17 turnsters deelnemen aan de Totaal Cup Breda 2017. Een wedstrijd waarbij 470 turnsters uit 1e- 2e- N3- en N4 gaan deelnemen uit Nederland. Een wedstrijd waar vrij inschrijven was maar binnen 24 uur vol was gaat om de Bredase open toestellenfinale. Al de 17e turnsters van Delta Sprt komen dan ook uit op de vier toestellen sprong, brug, balk en vloer. De wedstrijd is twee dagen op zaterdag 2- en zondag 3e december.

Deelname van Delta Sport op Zaterdag 2 december: Britt Ommering instap N2 1e wedstrijd, Esmée van der Moezel instap N2 1e wedstrijd, Kyani Bouwman pupil 2 N3 1e wedstrijd, SterreBosma pupil 2 N4 1e wedstrijd, Fleur Just jeugd 2e div. 4e wedstrijd, Quinty van Oeveren junior 2e div 4e wedstrijd, Noah de Ruijter junior 2e div 4e wedstrijd, Anna Jendrusch junior 1e divisie 4e wedstrijd, Marika Padmos senior 2e divisie 4e wedstrijd. Zondag 3 december: Kyara Offerhaus jeugd N4 1e wedstrijd, Joni Nobels jeugd 1 N3 1e wedstrijd Xin da van der Wekken jeugd N3 1e wedstrijd, Iris van der Meer pré- instap N2 2e wedstrijd, Talycha Krakeel pupil1 N2 2e wedstrijd, Senna Poortvliet jeugd 2 N3 3e wedstrijd, Tessa Roggeband jeugd 2 N3 3e wedstrijd, Floor Raats jeugd 3 N3 3e wedstrijd.

 

 Acroseizoen start veel belovend

Daphne Rotte, Yara van Tiggelen en Maud Brockhus pakken brons

Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar........

 

Trainster Wendy Huyzen neemt na de oefening van Rachel Spelier en Lot van de Ende nog even alles door.

Breda - Vreugde en een klein beetje verdriet speelde een grote rol op de eerste echte acro-wedstrijd van het seizoen. De vreugde was dat na intensieve trainingen afgelopen maanden het eerste resultaat bij de BOAC Cup 2017 in Breda zeer zichtbaar waren. Het beetje verdriet was de blessure die Magda Leijten opliep bij haar slotoefening en wel een achillespees scheuring en daardoor de rest van het seizoen waarschijnlijk niet meer in actie kan komen.

Vijf teams kwamen uit op het internationale toernooi met deelname uit België, Duitsland, Zweden en Nederland. Hoe voortreffelijk deden zij het allemaal door hoog in het klassement te eindigen. En dan zelfs nog op het podium staan met een bronzen medaille was voor het trio van GV Delta Sport Dahpe Rotte, Yara van Tiggelen en Maud Brockhus. Een inspirerende oefening met veel creativiteit bracht het D-seniorenteam tot een hoogtepunt. Terwel het team normaal bij de D-junioren moet uitkomen. En daar was ook de knappe vierde plaats van Fleur Brockhus en Loes Bentlage. Net met 31.000 punten tekort voor een podiumplaats. Een grote verrassing was het D-seniorenteam Rachel Spelier en Lot van de Ende die tot 31.450 punten kwam en een zeer knappe 5e plaats in het internationale gezelschap. Spelier die na een jaar terug is van een blessure en Van de Ende die haar debuut maakte in de acrogym zorgde voor veel applaus.

Magda Leijten en Lara van Gingel begonnen zo mooi met de oefening. Voortreffelijke creativiteit en gymnastische bewegingen brachten hun naar het hoogtepunt. Maar het noodlot sloeg toe in de laatste fase nadat arabier en salto gedaan werd en Magda een knak voelde en geen beweging meer in de ondervoet voelde. Einde oefening en een trieste afgang voor het duo. Later bleek dat achillespees was gescheurd en in het ziekenhuis werd er gips omheen gedraaid. Zes weken staat daar voor en dan revalideren ofwel einde seizoen voor het duo. Vreugde en verdriet liggen dan heel dicht bij elkaar.

 

In één beeld de hoogtepunten vastgelegd bij de BOAC Cup 2017 in Breda van de acroteams GV Delta Sport

 

Recreatie turngroepen op donderdag groeien....

Een mooie foto van de groep die traint tussen 18.30 en 20.00 uur 

Op donderdag is het een volle turnhal bij GV Delta Sport. Naast de C-selectie trainingen groeien de recreatie-turngroepen behoorlijk. De groep van 16.00-17.00 uur kunnen nog wel wat turn(sters) gebruiken in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. De tweede groep vanaf 6 tot 9 jaar is al behoorlijk groot. Deze trainen van 17.00 tot 18.30 uur. De derde groep van 18.30 tot 20.00 uur is de laatste maand behoorlijk gegroeid en daarom hebben we er een mooie foto van gemaakt. Gelukkig hebben we trainers erbij gevoegd zodat hoofdtrainster José Ringelberg er niet alleen voor staat. 

 Wedstrijdspringgroep toe aan nieuwe instroom

 

Inmiddels hebben er weer wat aangemeld...kom ook om echt alles te leren....

De wedstrijdspringgroep is toe aan instroom van nieuwe leden. Momenteel zijn er een paar gestopt en wordt het moeilijk om nog wat leuke wedstrijden te doen. Heb je interesse om één of twee keer te trainen (woensdag en vrijdag) dan moet je gewoon mee komen doen. Bij deze wedstrijdspringgroep krijg je extra stimulans om op trampolines en andere turnmateriaal de salto's makkelijk aan te leren. De wedstrijdspringgroep traint op woensdag van 19.00-20.30 en op vrijdag van 18.00 -20.00 uur.

Woensdag 13 december is de trekking van de grote clubactie

Als je loten heb gekocht dan is automatisch het bedrag van de loten afgeschreven van je bankrekeningnummer. Bij die afschrijving staan je lotnummers.

Check je lotnummer(s) op www.lotchecker.clubactie.nl  

 

Kind - en Oudergym is uitdagend.......

Iedere woensdag- en vrijdagmorgen blijft het een lust om te zien hoe de allerkleinste genieten van het klimmen, springen, vallen en kruipen door uitdagende parcoursen. De docenten van GV Delta Sport bereidden de lessen uitstekend voor zodat er veel beweging is binnen de kinderen maar ook binnen de ouder(s) en aanwezige opa's en oma's.

Op vrijdag 22 december wordt er weer de laatste test gedaan voor het nijntje beweegdiploma. Degene die mag afgymmen voor het begeerde bewegingsdiploma 1 heeft via de mail bericht gekregen.

 

Spannend maar wel zeer uitdagend......

     

     

       

De mooie turnhal in het Laco-Sportcentrum is natuurlijk een prachtig accommodatie om de kleine kinderen bewegingslessen te geven.   

 GymPower Sportmagazine

Romy Reintjens in actie

Romy Reintjens in GYM Sportmagaziine met een zeer opmerkelijke foto. De Delta Sport turnsters staat er met een mooie acrobatische houding op.

Elf turnsters uit A-selectie op voor kwalificatie

Eerste wedstrijd opweg naar kwartfinale NK

Zaterdag 9 en zondag 10 december wordt de eerste krachtmeeting voor de turnsters van de A-selectie in Panningen. In het Limburgse komen elf  turnsters uit in de eerste kwalificatie wedstrijd voor een plaats later in de kwart finale Nederlandse kampioenschappen. Er zijn twee kwalificatiewedstrijden om bij de beste te eindigen.

Deelnemers GV Delta Sport: Zaterdag 9 december: wedstrijd 2 Britt Ommeringen (n2 instap), Esmée van der Moezel (N2 instap), Noah de Ruijter (2e div. junior), Quinty van Oeveren (2e div. junior). Wedstrijd 3: Talycha Krakeel (N2 pupil), Wedstrijd 4: Joni Nobels (N3 jeugd 1), Xin da van der Wekken (N3 jeugd 1), Romy Reintjens (2e div. senior), Anne-Li Slootmaker (2e div. senior) Anne-li is even uitgeschakeld wegens blessure), Marika Padmos (2e div senior). Zondag 10 december: Wedstrijd 1: Fleur Just (2e div. jeugd 2).

Pietengym bij kind- en oudergym in de turnhal

Pepernoten, manderijntjes en pietendiploma

 

Het was lekker druk bij de pietengym van GV Delta Sport in de turnhal. De kinderen van 1 tot 4 jaar bij kind- en oudergym werden getracteert en moesten natuurlijk allerlei bewegingsoefeningen doen. Kadootjes door de schoorsteen gooien en kadottjes over een bruggetje dragen. Van dak tot dak springen, Paard van Sinterklaas rijden en helpen de kadootjes in de zak van Piet te doen. Het meest leuk was wel van het dak rollen. En ja hoor alle kinderen deden het uitstekend en kregen daarom als hulppieten een peiten diploma. Natuurlijk werd er gedanst onder de sinterklaasliedjes.

Een klein fotoimpressie bij de pietengym.....

                     

                     

                    

                     

 

Was wel even spannend toe Piet ineens op de tribune verscheen....

 

Sinterklaas en Piet verrassen acrogym met gedichten

Lieve acromeiden, 

Sint en Piet zijn in de zaal geweest. En daar is het niet altijd feest. Daar wordt heel hard getraind.  En af en toe wel eens geweend. Jullie zijn pas een jaar bezig. En bijna niemand is er afwezig. Wij zijn super trots op iedereen. En ook op alles erom heen. Dit jaar hebben jullie een nieuwe vanggordel gekregen. Dat is soms voor juf Wendy nog wel even angst en beven. Ook is de andere hal van een landingsmat voorzien. En daarom nu twee groepen sindsdien. Jullie hebben vorig jaar goed gepresteerd. Dat staat in Spanje genoteerd. Als er nog eens pieten  te kort zijn.Dan geven we jullie een sein. Laatst waren jullie op het strand. Dat was heel erg amusant. Wel  was het koud en winderig.Daarom ook heel erg bibberig. Iedereen was heel erg fotogeniek. Dat is het leuke van deze gymnastiek. Dit jaar zijn jullie ook op teambuildingskamp geweest. En dat was een heel groot feest. Trainen, eten, quizzen en naar bed. Met z’n allen op twee kamers, dat was vet. De volgende dag  trainen en teambuilding. Piet zag een  grote vriendenkring. Jullie mama’s zijn heel erg creatief. Daarom zijn jullie zo representatief. Ze kunnen hele mooie pakjes maken. En dat schilt weer in de knaken. De naaipiet heeft ze misschien nog wel eens nodig. Want die vindt zijn pakken eentonig. De Pieten willen nu ook diamanten. Op hun pak en wel aan twee kanten

 

     

Lieve Fleur en Loes 

Fleur jij bent een geweldige sportieveling. En wilt het liefste maar een ding. Sporten, sporten, hele dagen, En niet over spierpijn klagen. waarom is acro een sport en niet je leven? Dan kon je hele dagen acro lesgeven. Lieve Loes,  jij bent heel goed in acro. Je gaat vooruit als een turbo. Samen met je partner fleur. Stellen jullie de sint niet teleur. Jullie zijn geen herrieschoppers. Maar twee hele grote toppers. Vierde worden op het boac-toernooi. Dat is heel , heel erg mooi Lieve Loes en Fleur, blijf lekker acroen met plezier. Dan krijg je straks je cadeautje hier. 

Lieve Daphne, Yara en Maud

Daphne,  in de gymzaal voel je je thuis. Je bent daar vaker dan in huis. Hoge toren, flikflak, salto of een hoeksteun.En we horen nooit gekreun. Daphne, luister naar je lichaam. Want dat is heel duurzaam. Daphe in dit team laat jij je zien Dat doe je beter dan voordien. Lieve Yara, dit jaar voor het eerst wedstrijden. Ga genieten van deze toptijden. Elke week oefen je serieus. Soms val je met de salto op je neus. Het zijn allemaal leermomenten, Maar blijf trainen op de elementen. Ook jij bent een topper. En piet hoort weinig gemopper. Lieve Maud, turnen en acro is het liefste wat je doe Maar daar wordt je best wel moe. Na een val ga je wel door. Want je bent een bikkel hoor. Lekker blijven trainen. En denk aan het strekken van je tenen. Lieve Daphne, Yara en Maud. Jullie gaan de volgende wedstrijd voor goud. Derde worden op een internationaal toernooi. Dat is heel heel erg mooi. Lieve Maud, Yara en Daphne, blijf lekker acroen met plezier. Dan krijg je straks je cadeautje hier 

           

Lieve Amy, Lieve Jara

sint is blij dat hij jou heeft ontmoet. Want jij bent echt keigoed. Dit jaar ga je al naar onder. En dat is best al bijzonder. Je bent heel goed bezig. En ook bijna nooit afwezig. Amy, jij bent ook een topper. En ook eenherrieschopper Lieve Jara, dit jaar voor het eerst wedstrijden. Amy gaat jouw daar goed op voorbereiden. Handstand, koprol, hurkje en hoeksteun. En weetje Jara, Piet hoort nooit gekreun. Lieve Amy en Jara, heel hard blijven trainen. En blijf denken aan het strekken van de tenen. May en Jara , blijf acroen met plezier. Dan krijg je straks je cadeautje hier. 

Lieve Magda en Laura

jullie zijn een heel mooi stel, Maar dat wisten we al wel. Magda, jij hebt de tweede groep gestart. Dat doe jij met een moederhart. Vorig jaar heel leuk met amy. Jullie hadden echt een chemie. Magda jij bent heel erg fanatiek. En het gaat steeds beter met de artistiek. Lieve Laura, jij was vorig jaar een voorbeeld voor de  groep. Ze zagen van jou hoe de hoeksteun moet. Laura, jij maakt zulke grote sprongen. Ik hoop dat dat bij je is binnen gedrongen. Laura je hoeft echt geen stress te hebben voor een wedstrijd. Maar ga genieten van deze mooie tijd. Lieve Laura en Magda, Iedereen is erg getreurd. Nu je achillespees is afgescheurd. Magda gaat geen wedstrijden meer doen. Maar gaat voor de acro leuke dingen doen. Laura gaat een nieuwe uitdaging aan. En dat wordt heel leuk en leerzaam. Lieve Maga en Laura, blijf lekker jullie ding doen met plezier. Dan krijg je straks je cadeautje hier.

 

   

Lieve Angela en Kayleigh, 

jullie zijn heel uniek. Nee jullie doen niet aan atletiek, Jullie beoefenen samen een sport. Waar je heel lenig van wordt. Jullie glinsteren in jullie mooie pakjes. En met jullie lieve contactjes. Lieve Angela, wij zijn heel blij met jou. De training bezoek je erg trouw. Ga zo door met trainen. En denk ook aan het strekken van je tenen. Lieve Kayleigh, jij bent ervan de eerste training bij. Je bent nu bijna al een kei. Jij bent wel een beetje bang, Maar lieve Kayleigh er is toch altijd een vang. Geniet van deze mooie tijd. Het is een sportieve bezigheid. Lieve Kayleigh en Angela, , blijf lekker acroen met plezier. Dan krijg je straks je cadeautje hier. 

Lieve Senne en Milou

oh oh wat is het een gedoe. samen pakjes uitzoeken. zoeken, zoeken in alle hoeken. Julllie zullen straks gaan stralen.  En mooie plaatsen behalen. Het is jullie eerste jaar. Samen in een duo paar. Lieve Milou, je bent heel fanatiek En ook heel erg energiek. Milou jij bent heel erg sterk. Daardoor lever je ook heel mooi werk. Senne is thuis heel goed bezig. De acropaaltjes zijn daar altijd aanwezig. Senne, jij bent ook een topper, En altijd zonder gemopper Jij bent een meisje met veel temperament. En jij wordt een groot talent. Lieve Milou en Senne, blijf lekker acroen met  plezier. Dan krijg je straks je cadeautje hier. 

     

Lieve Ilse, Femmie en chayenne

jullie hebben altijd veel plezier. daarom zijn jullie ook hier, maar jullie trainen ook al elementen. en af en toe hebben jullie knuffelmomenten. Ilse, jij doet het heel goed. En zit de spagaat als het moet. Jij bent helemaal niet bang. Want er is altijd een vang. Femmie, heeft ook veel pit. En ze zit zelfs de split. Femmie , Sint is erg trots op jou. Als je dat maar goed onthou. Chayenne, doet dit jaar voor het eerst mee met wedstrijden. Ga genieten van die mooie tijden.Jij kan ook heel goed bakken. De pieten zitten al te smakken. Zij willen ook een mooie taart. Met erop de sint, piet en het paard. Lieve Chayenne, ilse en Femmie, blijf lekker acroen met plezier. Dan krijg je straks je cadeautje hier. 

Lieve Rachel en Lot,

Rachel, eerst was je als trainer in de zaal. Maar toen kreeg je een groen signaal,  Rachel na 1,5 jaar blessure, Gaat het soms wat langer dure. Jullie hebben een moeilijke start ervaren, Maar dat was ook wel te verklaren. Dat is nu verledentijd. En daar worden jullie in begeleid. Lieve Lot, je hebt echt heel veel talent. Bij acro ben je in je element Jij hebt heel veel dromen. En wij hopen dat die uit gaan komen. Lot, jij kan zelfs al handstand heffen. Hoe goed kunnen wij het treffen. Lieve Lot en Rachel, jullie gaan dit jaar voor de prijzen, Ga dit met het vele trainen maar eens bewijzen Rachel en Lot, blijf lekker acroen met plezier. Dan krijg je straks je cadeautje hier. 

             

Lieve Fabienne en Britt

dit jaar voor het eerst wedstrijden. Daar moeten jullie je heel goed voor voorbereiden. Jullie hebben een leuke dans van fleur en loes gekregen. Waarin jullie op hele leuke pasjes moeten bewegen. Fabienne, het is super, super knap. Hoe jij Britt kan tillen, dit is geen grap. Jij bent spierballen aan het kweken. En dat is een heel goed teken. Lieve Fabienne, jij bent een sportfanaat. En je zit ook al de spagaat. Lieve Britt, jij moet goed aan je spanning denken. Anders gaat fabienne zich bedenken. Zij tilt jou op en gooit de in de lucht. Dat is voor jou geen droomvlucht. Fabienne en Britt, jullie gaan heel hard werken aan de elementen. Dat zijn jullie leermomenten. Fabienne en Britt, lekker blijven trainen met plezier. Dan krijg je straks je cadeautje hier. 

Lieve Vesa en Larissa

jullie zijn voor het tweede jaar. Een heel heel mooi paar. Dit jaar naar het D niveau. Dat gaat lukken zowiezo. Jullie hebben nieuwe pakken. Waar patricia 1000 steentjes op moest plakken. Lieve Vesa, jij kunt heel goed dansen. En ook goed met de jongens sjansen. Jij mag onder de training best eens wat meer vragen. Dan gaan de elementen nog beter slagen. Delta Sport is heel blij met jou. Als je dat maar goed onthou. Lieve Larissa, wat ben jij goed vooruit gegaan. Piet er gewoon een beetje van ontdaan. Je moet nog werken aan je spannen. Want piet heeft hele mooie toekomstplannen. Larissa en Vesa ga zo door. Dan zitten jullie op het goede spoor. Vesa en Larissa, lekker blijven acroen met plezier. Dan krijg je straks je cadeautje hier. 

 

Lieve Melissa

Af en toe mogen we jou lenen. Om gezellig met ons te trainen. Jij zit in de acro twee. En daar zijn ze heel tevree. Samen met je zus heb je heel veel loten verkocht. Ja dat heeft piet onderzocht. Lieve Melissa, blijf lekker acroen met plezier. Dan krijg jij zo je cadeautje hier. 

Lieve trainsters 

Met zoveel trainsters aan Wendy’s zij. Delta Sport is heel erg blij. Jullie hebben allemaal je eigen kwaliteit. En dat is top in deze tijd. Jullie zijn een geweldige groep. Met een achtervang als oproep. Lieve trainsters blijf lekker trainen geven met plezier. Dan krijgen jullie je cadeautje straks hier.

               

 

Veel Pieten gymmen mee op de woensdagmiddag

Het was vol enthoesiastme met alle pieten......

               

Waren de Pieten niet alleen actief bij kind- en oudergym...nee woensdagmiddag kwamen ze tijdens de lessen bij pré-instap en andere groepen nog eens even de boel op stelten zetten. Maa gelukkig bleven de trainers van GV Delta Sport rustig en konden ze de wat stijve Pieten nog wat kuntsjes leren. Uiteindelijk kregen ze al snel de salto's onder controle en wwerd het echt een pietenfeest.

 

Kranten en websites schrijven over Delta Sport

 

PZC 28 november 2017 

 Ons Eiland website 28 nov. 2017

 Ons Eiland op donderdag 30 november

Editie Goeree Overflakkee op donderdag 30 november 2017

 

Wereldregio 1 december 2017 

  Agenda    

--- Zaterdag 2 december B/C-selectie dames turnen onderlinge oefenwedstrijd in turnhal. Aanvang 11.00 uur

----Zaterdag 2  en zondag 3 december Open Bredase toestellenfinale met 17 turnsters Delta Sport

-- -Zaterdag 2 december OJT-training in Den Bosch met Chris Leenheer

---- Zaterdag 9 en zondag 10 december 1e kwalificatiewedstrijd divisie 3 en instap/pupil 1/pupil 2 N3 en jeugd N4,  aangevuld  met      -----divisie 1, 4, 5, 6 of D-  niveaus  met deelname van Delta Sport turnsters . In Panningen. 

--  Woensdag 13 december teampresentatie Acrogym 18.00-19.00 uur turnhal Zierikzee

--- Zaterdag 16 en zondag 17 december districts turnen dames 3/4/5/6-divisie dames in Laco-Sportcentrum Zierikzee

--- Vrijdag 29 december Univé Gymgala in Ziggodome Amsterdam met Delta Sport

--- Vrijdag 5 en zaterdag 6 januari B-selectie dames turnen kamp

--- Dinsdag 9 januari 2018 bestuursvergadering Delta Sport 19.30 uur

--  Zaterdag 13 en zondag 14 januari kwalificatie-wedstrijd dames turnen B-selectie

--- Zaterdag 20 januari 2018 Open Acro Zeeuwse kampioenschap en toernooi in turnhal

--- Vrijdag 2 februari 2018 sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in Laco-sportcentrum

--- Zondag 18 februari Damsessie bestuur Delta Sport

--  Zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 kwartfinale-kwalificatie NK turnen heren in Zierikzee

--- Zaterdag 14 april met Delta Sport naar de WK acrogym in Antwerpen

--- Vrijdag 20 april koningspelen in Zierikzee voor de basisscholen met medewerking van Delta Sport in turnhal

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here  

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here