Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

 

Tijdens de kwalificatie-NK clubteams was de KNGU-fotograaf Jan de Koning aanwezig om zeer mooie plaatjes te maken. Van Delta Sport turner Sam Groothedde een beeldschone foto om in te lijsten. In deze nieuwsbrief kijken we even vooruit naar de finale NK-clubteams. Een mooie foto van de A-selectie dames en het succes van de grote clubactie heeft nog steeds geen einde.  

  

 Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 17 november 2017  nummer 134

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website  

 

              

 

Het eerste Nederlandse kampioenschap DS-deelname

Dames- en herenteam Delta Sport in Amsterdam

 

Joshua Elias, Jur van der Wel, Chris Leenheer en Sam Groothedde maken kennis met de vloerjury

 

 Zaterdag 18 november en zondag 19 november NK-finale

De eerste echte landelijke finale voor het damesteam en herenteam van GV Delta Sport is respectivelijk op zaterdag 18 - en zondag 19 november. Daar gaan Marika Padmos, Anna Jendrusch en Romy Reintjes strijden voor een plaats op het erepodium. Delta Sport moet om 17.35 uur present geven. Laatste toestel is om 19.50 uur

Zondag volgen de heren met Chris leenheer, Jur van der Wel, Sam Groothedde en Joshua Elias voor een ereprijs. Dit gebeurd allemaal in sportcomplex Ookmeer ten westen van Amsterdam. Heren De4lta Sport moeten om 10.35 uur present geven en het laatste toestel is om 13.00 uur.

Zowel de dames- als herenteam zal worden begeleid door trainster Jutta Padmos. Bij de dames is ook onze trainer Arie de Korte aanwezig.

   

Chris Leenheer actief in de ringen  en Sam Groothedde actie op de vloeroefening 

    

Romy Reintjens, Anna Jendrush en Marika Padmos samen met de trainers Jutta Padmos en Arie de Korte

 

 

OPROEP GEBRUIKTE TURNPAKJES

en turnatributen voor doorverkoop

Deze turnleertjes zijn te koop van Julia die te klein zijn aangekocht, dus splinternieuw, heb je belangstelling, mail naar info@deltasportgym.nl


Heb je een turnpakje dat niet meer past of andere turnspulletjes die je niet meer gebruikt? Misschien kan je iemand anders daar blij mee maken. Als je een turnpakje wilt verkopen, lever dat dan in bij je trainer (met een briefje eraan met je naam en de prijs). Ook kun je een foto van het pakje doorsturen naar info@deltasportgym.nl . Wij zorgen er dan voor dat het pakje ook op website en ook op onze Facebookpagina komt.

Wil je iets kopen? Vraag hier dan naar bij je trainer. Zij weten waar de pakjes hangen.

 

 

Zaterdag 18 november in turnhal om 12.55 uur prijsuitreiking beste vijf verkoper(sters) Delta Sport

 

Voorlopige 6e tussenstand

Grote Clubactie GV Delta Sport

1. Larissa Bakelaar (188 verkochte loten)

2. Melissa Bakelaar (186 verkochte loten)

3. Kayleigh Schouten (161 verkochte loten)

4. Amy Leijten (111 verkochte loten)

5. Maud Brockhus (89 verkochte loten)

Met alle leden zitten we op 1838 verkochte loten. Op

naar de 2000 loten! We gaan er allemaal voor!!

Loten kunnen nog tot zaterdag 18 november verkocht worden!! 

Ook de laatste dag dat deze ingeleverd kan worden

 

Hierbij de laatste tussenstand van de Grote Clubactie. Wat een succes is het dit jaar. 

We alle records verbroken met de Grote Clubactie 2017!

 

zaterdag 18 november zullen we om 12.55 de cheques uitreiken aan de beste lotenverkopers van G.V. Delta Sport en zullen we

ook bekend maken hoeveel geld we hebben opgehaald met de Grote Clubactie.

Tot dan kan ik nog de boekjes inschrijven dus blijf de Grote Clubactie nog even promoten!!

Hierna krijgen de kinderen die meer dan 20 loten hebben verkocht via de mail hun gratis voucher  voor: 1+1 gratis Bobbejaanlandkaartje, € 10,- cadeaukaart Sportbox en 50% korting op Madame Tussauds en Schiphol behind de scenes.

Informatie voor de lotenkopers: De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op woensdag 13 december 2017.

Als jullie nog boekjes krijgen graag nog in de doos stoppen ik kan ze namelijk nog inschrijven t/m zaterdag 18

november!

We gaan er nog even tegen aan, op naar de 2000 loten!

 

Groetjes,

Pieternel en Gina.

 De A-selectie turnsters dames volop actief voor wedstrijdseizoen

Op de foto staan: vlnr vbnb: Fleur, Floor, Noah, Anna, Romy, Marika, Talycha, Joni, Senna, Sterre, Kyara, Esmée, Britt, Xin da. Aantal turnsters waren niet aanwezig tijdens de foto.

In de vorige nieuwsbrieven hebben we al vele foto's gedeeld die straks deelnemen aan de KNGU-wedstrijden. De foto van de A-selectie ontbrak nog dus bij deze de groep die straks deel uit maakt van de  ruim 100 Delta Sport leden die werkelijk uit komen in de wedstrijden van het seizoen 2017-2018. De A-selectie gaat landelijke proberen om via kwalificatie zo hoog mogelijk te eindigen waaruit eindelijk het doel is de NK-finale.

Totaal Cup Breda 2017

De A-selectie gaat met 17 turnsters deelnemen aan de Totaal Cup Breda 2017. Een wedstrijd waarbij 470 turnsters uit 1e- 2e- N3- en N4 gaan deelnemen uit Nederland. Een wedstrijd waar vrij inschrijven was maar binnen 24 uur vol was gaat om de Bredase open toestellenfinale. Al de 17e turnsters van Delta Sprt komen dan ook uit op de vier toestellen sprong, brug, balk en vloer. De wedstrijd is twee dagen op zaterdag 2- en zondag 3e december.

Deelname van Delta Sport op Zaterdag 2 december: Britt Ommering instap N2 1e wedstrijd, Esmée van der Moezel instap N2 1e wedstrijd, Kyani Bouwman pupil 2 N3 1e wedstrijd, SterreBosma pupil 2 N4 1e wedstrijd, Fleur Just jeugd 2e div. 4e wedstrijd, Quinty van Oeveren junior 2e div 4e wedstrijd, Noah de Ruijter junior 2e div 4e wedstrijd, Anna Jendrusch junior 1e divisie 4e wedstrijd, Marika Padmos senior 2e divisie 4e wedstrijd. Zondag 3 december: Kyara Offerhaus jeugd N4 1e wedstrijd, Joni Nobels jeugd 1 N3 1e wedstrijd Xin da van der Wekken jeugd N3 1e wedstrijd, Iris van der Meer pré- instap N2 2e wedstrijd, Talycha Krakeel pupil1 N2 2e wedstrijd, Senna Poortvliet jeugd 2 N3 3e wedstrijd, Tessa Roggeband jeugd 2 N3 3e wedstrijd, Floor Raats jeugd 3 N3 3e wedstrijd.

 

Wedstrijdspringgroep toe aan nieuwe instroom

 

Sophie van de Linde, Tara Zweedijk en Jasmine Flikweert zoeken nieuwe leden voor de wedstrijdspringgroep 

De wedstrijdspringgroep is toe aan instroom van nieuwe leden. Momenteel zijn er een paar gestopt en wordt het moeilijk om nog wat leuke wedstrijden te doen. Heb je interesse om één of twee keer te trainen (woensdag en vrijdag) dan moet je gewoon mee komen doen. Bij deze wedstrijdspringgroep krijg je extra stimulans om op trampolines en andere turnmateriaal de salto's makkelijk aan te leren. De wedstrijdspringgroep traint op woensdag van 19.00-20.30 en op vrijdag van 18.00 -20.00 uur.

 

Voor de Gym kinderen van Delta Sport

Pietengym en bezoek turnhal

Op woensdag 29 november

 

 

 Altijd wel een trainer jarig.......

   

Iedereen die in de turnhal komt of lekker zit te genieten op de tribune ziet het regelmatig. Trainers die jarig zijn, leden die tracteren en er is natuurlijk altijd wel iemand jarig binnen de club. En dat wordt meestal met een kleine tractatie gevierd, natuurlijk na afloop van de training. Bij de Acro was er een bijzonderheid, docent Wendy Huyzen was jarig en daarvoor was de tractatie gemaakt, natuurlijk door de familie Bakelaar. Van harte allemaal en nog vele jaren bij Delta Sport.............. 

 

Acrogym ook bij moeders populair

 

Het virus van acrogym waait overal rond binnen Delta Sport. Is niet alleen dat de groepen groot worden maar ook moeders ontdekken dat acrogym ontzettend leuk is. Was er vorig jaar al succes met moedere Magda en dochter Amy Leijten die tot de halve finale NK-reikte en kwam Angela en dochter Kayleigh vorig seizoen al uit op de Zeeuwse kampioenschappen. Dit seizoen staat moeder Milou Verkerke met bovenpartner Senna klaar voor de wedstrijden en is in de acrogym 2 al een aantal moeders actief. Zie op de foto Patricia Bakelaar en balancerend daarop Maartje Vlottes met dochter Willemijn Verhoek. Ook Chantal Cloodt is actief als moeder.

Kind- en oudergym is een beweegfeest voor de kinderen

 

Van de week werden er weer groene krullen gezet voor de opdrachten van het nijntje beweegdiploma. Kind- en oudergym in de turnhal van GV Delta Sport is een beweegfeest voor de kinderen en ook wel een beetje voor de ouders, opa's en oma's.

 

      

 

      

GV Delta Sport heeft al aantal jaren het certificaat van de KNGU-nijntje beweegdiploma. Bij binnenkomst van het Laco-Sportcentrum zie je bij de ingang van de lange hal en embleem hangen van erkende beweegdiploma. Zo ook onze docenten zijn allemaal gecertificeerd nijntje beweegdiploma. Inmiddels maken er tussen de 50 en 60 kinderen in de leeftijd van 1 tot vier jaar deel uit van kind- en oudergym. We bieden ouder- & kindgym op de volgende dagen aan: - Woensdag/Vrijdag 9.30 - 10.30 1-2 jaar - Woensdag/Vrijdag 10.30 - 11.30 3-4 jaar  De lessen worden gegeven in de turnhal bij Sportblok Laco, Lange blokweg 27 Zierikzee. (de lange gang doorlopen, dan komt u aan het einde van de gang het bordje turnhal naar links tegen en dan ziet u het vanzelf).  U heeft altijd recht op 2 gratis proeflessen daarna kunt u beslissen of u: - Een strippenkaart neemt voor 10 lessen kost het € 60,- (de strippenkaart is 1 jaar geldig). - Of een lidmaatschap per maand is dit voor 1 uur € 16,20 (u kunt per maand dit lidmaatschap opzeggen). Ook bieden we nu tijdens deze lessen gratis het Nijntje beweegdiploma aan. Binnen 15 lessen kan uw peuter zijn Nijntje beweegdiploma 1 halen. Ze leren rollen, balanceren, klauteren, springen, bewegen op muziek en nog veel meer. 

Er wordt gesport voor het kind op blote voeten of sokken aan met gemakkelijke sportkleding. Uzelf mag in gewone kleding komen maar uw moet wel op sokken of blote voeten
de turnzaal in. Kom gerust 2 keer een proefles draaien met uw peuter!

 

 Wedstrijdcommissie aan het werk voor 16- en 17 december turnwedstrijd

Vrijwilligers gevraagd....

 Tractatie aan alle deelnemende turnsters is een vast onderdeel. Ook daar zijn vrijwilligers voor nodig.

De wedstrijdcommissie heeft het draaiboek weer voor de dag gehaald om de eerst volgende wedstrijd, zaterdag 16 en zondag 17 december, te organiseren. Dan wordt hal 3, 4 en 5 weer omgebouwd in het Laco-Sportcentrum tot een groot turnarena waar 300/400 turnsters actief zullen zijn uit het district Zuid (Brabant, Limburg en Zeeland). Vrijdag 15 december vanaf 18.00 uur de turnarena opbouwen en dan twee dagen wedstrijden van 8 tot 19.00 uur en daarna op zondag weer afbreken.

Dat betekent dat er weer vele vrijwilligers handen nodig zijn om alles in goede banen te leiden. Dus daarom kan velen van ons een mailtje, telefoontje of een oproep krijgen om te helpen in de catering, jurymeisjes, op- en afbreken, lopende zaken enz.. De voorzitter van de wedstrijdcommissie, Rob Reintjens, hoop ook dat vele handen ook deze organisatie weer tot een goed eind te maken. En...we doen het allemaal om de vele turnsters echt sportplezier te geven. 

Wil je graag helpen mail naar info@deltasportgym.nl

Zaterdag 2 december een turnwedstrijd voor B/C-selectie dames turnen

Vijftig turnsters zijn op zaterdag 2 december actief in een onderlinge turnwedstrijd van de B/C-selectie dames turnen. Een groep vrijwilligers zijn volop bezig om de dag organisatorisch rond te krijgen en dat is natuurlijk perfect. Wil je komen kijken dan kan dat de start is om 11.00 uur tot ongeveer 15.00 uur. De tribune is open en het is gratis toegang. 

 Demonstratie Delta Sport bij Dam X- Event heeft indruk gemaakt

 

Nederlands surfmagazine Motion schrijft over de Europese Kampioenschappen Freestyle Surfen (EFPT) op de Brouwersdam én over onze turnsters en turner die tijdens dit Friday Night event een demonstratie op de airtumbling lieten zien! Dat een programmapunt als een demonstratie van GV Delta Sport er uitgelicht wordt is bijzonder in de wereld van watersport.

 

Dit was de presentatie van de turnsters en turner GV Delta Sport bij de demo op het groot bezette Dam X- Event 

  Agenda     

--  Zaterdag 18 november uitreiking prijzen grote clubactie in turnhal Zierikzee om 12.55 uur

--- Zaterdag 18 november NK-finale clubteams met Delta Sport turnsters Marika Padmos, Anna Jendrusch, Romy Reintjens in

     Ookmeer Amsterdam         

--- Zondag 19 november NK-finales clubteams met Delta Sport turners met Chris Leenheer, Jur van der Wel, Sam Groothedde en

     Joshua Elias in Ookmeer Amsterdam

--  Vrijdag 24 tot zondag 26 november internationale Acrobatis Cup in Breda deelname van Delta Sport

--  Woensdag 29 november pietengym in turnhal bij kind- en oudergym vanaf 9.30 uur

--  Donderdag 30 november pietengym bij recreatie turnlessen 

--- Zaterdag 2 december B/C-selectie dames turnen onderlinge oefenwedstrijd in turnhal. Aanvang 11.00 uur

----Zaterdag 2  en zondag 3 december Open Bredase toestellenfinale met 17 turnsters Delta Sport

---- Zaterdag 10 en zondag 11 december 1e kwalificatiewedstrijd divisie 3 en instap/pupil 1/pupil 2 N3 en jeugd N4,  aangevuld  met  divisie 1, 4, 5, 6 of D-  niveaus  met deelname van Delta Sport turnsters .

--- Zaterdag 16 en zondag 17 december districts turnen dames 3/4/5/6-divisie dames in Laco-Sportcentrum Zierikzee

--- Vrijdag 29 december Univé Gymgala in Ziggodome Amsterdam met Delta Sport

--- Vrijdag 5 en zaterdag 6 januari B-selectie dames turnen kamp

--- Dinsdag 9 januari 2018 bestuursvergadering Delta Sport 19.30 uur

--  Zaterdag 13 en zondag 14 januari kwalificatie-wedstrijd dames turnen B-selectie

--- Zaterdag 20 januari 2018 Open Acro Zeeuwse kampioenschap en toernooi in turnhal

--- Vrijdag 2 februari 2018 sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in Laco-sportcentrum

--- Zondag 18 februari Damsessie bestuur Delta Sport

--  Zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 kwartfinale-kwalificatie NK turnen heren in Zierikzee

--- Zaterdag 14 april met Delta Sport naar de WK acrogym in Antwerpen

--- Vrijdag 20 april koningspelen in Zierikzee voor de basisscholen met medewerking van Delta Sport in turnhal

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here  

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here