Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

Het was de grootste verrassing van afgelopen week. Twee zusjes Melissa en Larissa Bakelaar leverde de boekjes in van de grote clubactie. Niks verkeerd mee en hun trainster van de B-selectie, Babette Verkerke, zei doe maar in de clubactie box. Ja zei Larissa en dit boekje dan en nog een boekje....iedereen ging lachen. Zoveel zei Babette? Wat bleek, de beide zusjes hadden in totaal 327 loten verkocht en dat geheim gehouden tot afgelopen zaterdag. Hoe verkoop je loten dan: beide zussen gingen in hun woonplaats Den Bommel deur aan deur en als het nodig was lieten ze een handstand of salto zien...wil je dan niet een lot kopen...dan ben je toch verkocht... 

Kijk voor nog meer goede loten verkopers en de uitslag tot nu toe. 

 

     

 Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 10 november 2017  nummer 133

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website  

 

Kledingcommissie hard aan het werk... 

Al de selectieleden inj het nieuw...

 

De nieuwe kledingslijn van GV Delta Sport voor turnsters en turners

 

De kledingcommissie van GV Delta Sport is al een aantal weken hard aan het werk om alle nieuwe trainingspakken enz.. te sorteren om binnenkort uit te delen. Alle selecties van Delta Sport worden in het nieuwe tenue gestoken. De komende dagen wordt de kleding verwacht en zal dan uitgereikt worden aan de verschillende selecties. Vooraf zijn de leden/ouders op de hoogte gebracht hoe alles in zijn werking gaat. De kledingcommissie heeft onderling een verdeling gemaakt wie en wat voor werk er moet gebeuren.

 

Kickbokswedstrijd op zaterdag 11 november in Laco sportcentrum

Zaterdag 11 november wordt er voor de tweede keer een grote kickbokswedstrijd gehouden. Vrijdagavond wordt de grote sporthal omgebouwd tot kickboks theater. Zaterdag zal binnen Laco een aantal veiligheidsmaatregelen worden genomen waardoor de turnhal vanaf ongeveer 14.00 uur alleen te bereiken is via een uitgezette wandelpad vanaf de receptie door de tennishal en daarna de gang naar de turnhal. Dat betekent ook vanaf die tijd  zowel in- als uitgaan deze weg gevolgd moet worden ook voor de tribune en kleedkamers. De lange gang is dan afgezet en staat er controle voor de toegang voor deelnemers en bezoekers van de kickbokswedstrijd..

De zaterdagochtend training in hal 1 wordt verzet naar de rechterkant (aansluitend met de turnhal) van de tennishal. 

 

 

Voorlopige 5e tussenstand Grote Clubactie

1. Melissa Bakelaar (162 verkochte loten) &

Larissa Bakelaar (162 verkochte loten)

3. Kayleigh Schouten (161 verkochte loten)

4. Amy Leijten (111 verkochte loten)

5. Maud Brockhus (89 verkochte loten)

 

 

Met alle leden zitten we op 1438 verkochte loten. Op naar de 1500 loten! We gaan er allemaal voor!!

 

Loten kunnen nog tot zaterdag 18 november verkocht worden dus jullie kunnen er nog even tegen aan gaan!!! De beste 3 verkopers van onze club kunnen een prijs winnen ter waarde van € 50,. euro (nieuw turnpakje,  dansschoenen of een andere wens). 

 

Jaja we werden allemaal even verrast door de familie Bakelaar (Melissa & Larissa samen 324 loten verkocht) dus vandaar dat ik toch nog even een 5e tussenstand bekend wil maken.

De loten kunnen nog tot a.s. zaterdag 18 november ingeleverd worden. Ik  heb van 95 leden hun boekje gehad, dus probeer in deze week nog wat boekjes te krijgen van de kinderen. 

A.s. zaterdag 18 november zullen we om 12.55 de cheques uitreiken aan de beste lotenverkopers van G.V. Delta Sport en zullen we

ook bekend maken hoeveel geld we hebben opgehaald met de Grote Clubactie.

Tot dan kan ik nog de boekjes inschrijven dus blijf de Grote Clubactie nog even promoten!!

 

Hierna krijgen de kinderen die meer dan 20 loten hebben verkocht via de mail hun gratis voucher  voor: 1+1 gratis Bobbejaanlandkaartje, € 10,- cadeaukaart Sportbox en 50% korting op Madame Tussauds en Schiphol behind de scenes.

Informatie voor de lotenkopers:

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op woensdag 13 december 2017.  

We zitten nu op al op ongeveer 1400 loten, hiermee hebben we het record van vorig jaar verbroken!! Dus dat is natuurlijk fantastisch.  

We gaan er nog even tegen aan, op naar de 1500 loten! 

Groetjes, Pieternel en Gina. 

 

Dames- en herenteam turnen naar de finale NK in Amsterdam

Knap geturnd tijdens de kwalificatie in Hoofddorp

Romy Reintjens, Anna Jendrusch en Marika Padmos vormde een sterk turnteam 

Zowel het dames- als herenteam van GV Delta Sport hebben zich in Hoofddorp gekwalificeerd voor de finale Nederlandse kampioenschappen clubteams. Op zaterdag 18 november komen ze in actie in het topsportcentrum Ookmeer in Amsterdam. Het damesteam bestaande uit Anna Jendrusch, Romy Reintjens en Marika Padmos waren voortreffelijk bezig. Op de vier toestellen (sprong, brug, balk en vloer) behaalde ze 93.133 punten en een vierde plaats van de veertien teams uit Nederland. Dat was net voldoende voor de finaleplaats. ,,Het was een mooie prestatie en dan al zo vroeg in het seizoen. De meeste teams hadden vier of vijf turnsters ingezet en wij drie waarmee de beste resultaten telde op de vier onderdelen. dat was al bijzonder'', vertelde de gelukkige trainster Jutta Padmos

Uitslag individueel: Anna Jendrusch sprong 11.233, brug 7.833, balk 11.300, vloer 11.133. Romy Reintjens sprong 12.133, brug 9.833, balk 11.533, vloer 12.700. Marika Padmos sprong 12.100, brug 10.433, balk 11.767 en vloer 12.367. Totaal 92.866 punten.

1. St Martinus Volendam 98.000 pnt

2. SV Hercules 03 Reuver 94.233 pnt

3. OJC Rosmalen. 93.133 pnt

4. GV Delta Sport Zierikzee 92.866 pnt

Deelnemende teams: 14

 

 

Het te herenteam dat zich plaatste voor de finale: trainer Julian Ringelberg, Jur van der Wel, Joshua Elias (GymXL Amersfoort), Chris Leenheer, Sam Groothedde en trainer Rik Breunesse (GymXL)

Ook het herenteam verdiende een finaleplaats door als vierde te eindigen. Sam Groothedde, Chris Leenheer, Jur van der Wel en Joshua Elias presteerde uitstekend en verzamelde op de zes onderdelen (vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rek) 285.350 punten. Trainer Julian Ringelberg was zeer tevreden. ,,Vorig jaar waren we Nederlands kampioen maar nu liggen de kaarten weer heel anders. Fijn dat we in de finale een nieuwe kans krijgen op een podiumplaats''. De heren komen op zondag 19 november in actie in Ookmeer.

Uitslag individueel: Sam Groothedde vloer 15.350, voltige 7.000, ringen 14.200, sprong 18.000, brug 13.750 en rek 12.050. Chris Leenheer vloer 15.150, voltige 13.900, ringen 14.450, sprong 19.050, brug 15.650, rek 16.300. Jur van der Wel vloer 16.100, voltige 10.750, ringen 15.250, sprong 19.450, brug 15.200, rek 16.750. Joshua Elias vloer 17.050, voltige 12.550, ringen 17.600, sprong 19.050, brug 15.650, rek 15.250.

1. SV Pax Haarlemmermeer 335.200 pnt

2. Stichting topturnen Haaglande 295.700 pnt

3. SV Barendrecht 288.700 pnt

4. GV Delta Sport 285.350 pnt

      

Het sterke team met Delta Sport trainster Jutta Padmos en Arie de Korte. Resultaat op het scorebord was duidelijk.

Zaterdag 18 november en zondag 19 november NK-finale

De eerste echte landelijke finale voor het damesteam en herenteam van GV Delta Sport is respectivelijk op zaterdag 18 - en zondag 19 november. Daar gaan Marika Padmos, Anna Jendrusch en Romy Reintjes strijden voor een plaats op het erepodium. Zondag volgen de heren met Chris leenheer, Jur van der Wel, Sam Groothedde en Joshua Elias voor een ereprijs. Dit gebeurd allemaal in sportcomplex Ookmeer ten westen van Amsterdam. 

Evenementencommissie uitgebreid naar zes personen 

Er is veel te doen bij Delta Sport en daarom is het fijn dat de evenementencommissie is uitgebreid naar zes personen. De evenementencommissie regelt vooral veel acties, kampen van selecties (hulp wordt ingeroepen) helpt de wedstrijdcommissie indien nodig en de grootste klus is altijd de uitvoering (één keer per twee jaar) clubkampioenschappen (één keer per twee jaar). Ook dit keer is de wedstrijd- en evenementenkalender gemaakt met vooral de belangrijkste dingen.

De commissie bestaat uit: Patricia Bakelaar (voorzitter) juryevementen@deltasportgym.nl  Manon Rotte (vice-voorzitter), Linda van der Meer, Marian van der Welt, Miranda van Ommering, Chantal Krakeel. 

Koningspelen op vrijdag 20 april 2018

 

SMWO is al weer volop bezig met de organisatie van de koningspelen op vrijdag 20 april in en rond het Laco-Sportcentrum in Zierikzee. Al een aantal jaren werkt ook GV Delta Sport mee en ontvangt op zo'n dag drie verschillende groepen met totaal 250 kinderen over de hele dag. Ook andere sportverenigingen geven hun medewerking maar Delta Sport zal in de turnhal weer klaar staan met een groep trainers. Deelname is van alle basisscholen in Zierikzee  

Kind- en Oudergym volop bezig met nijntje beweegdiploma

  

 

 

Iedere woensdag- en vrijdagmorgen om 9.30 - 10.30 (1 en 2 jaar) en 10.30-11.30 uur (3 en 4 jaar)

 

B-junioren selectie gaan ook KNGU-wedstrijden doen in district Zuid

In de vorige nieuwsbrief ontbrak deze mooie foto maar inmiddels hebben we een mooi plaatje gemaakt..

Achterste rij: Trainster Barbara van den Berge, Niels Grinwis en Levi Ommering. Voortste rij van links naar rechts: Joshua Haag, Bart Haspels, Tabesh Gerami en Silas Hulsken. Op de foto ontbreken Tygo Verbrugge en Dustin Erades, 

 

Stefan is geboren

Van harte gefeliciteerd namens heel Delta Sport

   

GV Delta Sport kreeg het geboortekaartje van onze trainster Marijke Flikweert. Op 25 oktober werd Stefan geboren en alles gaat goed. Jutta padmos ging namens de club en alle trainers op kraamvisite en nam een mooi kado mee namens de club. 

    

Marijke samen met haar zoon Stefan. Iedereen is uitgenodigd voor het kraamfeest op zaterdag 18 november tussen 14.00 en 16.30 uur

Even rust voor onze trainster Gina Kemmeren 

Gina Kemmeren, trainster van kind- en oudergym, A-selectie, Bodygym en nog veel andere sporten binnen Delta Sport moet heel even rust houden. Net voor het afgelopen weekend ging ze even onder het mes om de keel-amandelen te verwijderen. Beetje pijnlijk maar komt vanzelf weer goed zeide de opgeluchte Gina. Vanuit de trainers kreeg zij, om de dagen door te komen,  sokken, leesvoer enz... Beterschap Gina en we zien je weer snel op de club. 

Wedstrijdcommissie aan het werk voor 16- en 17 december turnwedstrijd

Vrijwilligers gevraagd....

    

De jury ondersteunen met tellen, muziek enz.. en daarnaast veel hulp bij de catering wordt gevraagd. 

   

Rob Reintjens (midden) heeft de organisatie in handen namens GV Delta Sport samen met zijn wedstrijdcommissie.  

De wedstrijdcommissie heeft het draaiboek weer voor de dag gehaald om de eerst volgende wedstrijd, zaterdag 16 en zondag 17 december, te organiseren. Dan wordt hal 3, 4 en 5 weer omgebouwd in het Laco-Sportcentrum tot een groot turnarena waar 300/400 turnsters actief zullen zijn uit het district Zuid (Brabant, Limburg en Zeeland). Vrijdag 15 december vanaf 18.00 uur de turnarena opbouwen en dan twee dagen wedstrijden van 8 tot 19.00 uur en daarna op zondag weer afbreken.

Dat betekent dat er weer vele vrijwilligers handen nodig zijn om alles in goede banen te leiden. Dus daarom kan velen van ons een mailtje, telefoontje of een oproep krijgen om te helpen in de catering, jurymeisjes, op- en afbreken, lopende zaken enz.. De voorzitter van de wedstrijdcommissie, Rob Reintjens, hoop ook dat vele handen ook deze organisatie weer tot een goed eind te maken. En...we doen het allemaal om de vele turnsters echt sportplezier te geven. 

Wil je graag helpen mail naar info@deltasportgym.nl

 

Open Zeeuwse Acro kampioenschappen gaan van start met de organisatie

De voorbereidingen zijn natuurlijk al volop bezig maar afgelopen week kwam de acro wedstrijdcommissie bij elkaar om het draaiboek in werking te stellen. Er wordt gezocht naar sponsoren, gepraat over inrichting en de eerste inschrijvingen komen binnen.  

    

Er kan nu worden ingeschreven voor OZAK-D/E niveau acro

Acro Commissie GV Delta Sport

Lange Blokweg 27a                                                                          

4301 NW Zierikzee

tel. 0651 977467

GV Delta Sport

IBAN nummer: NL83RABO0150102666

Inschrijving Handelsregister 40309991

whuyzen@hotmail.com

Zierikzee , 7 september 2017

Betreft: Uitnodiging 2e OZAK D/E niveau

Beste trainers,

Op zaterdag 20 Januari 2018 houdt GV Delta Sport Zierikzee voor het 2e  jaar oprij het Open Acro Delta Sport toernooi/ Zeeuwse kampioenschappen D/E niveau.

Met dit toernooi willen we de samenhorigheid met de verenigingen vergroten en de sport acro promoten. Voor deze wedstrijd geldt het nieuwe regelement. Vergeet dus niet om jeugdteams aan te melden.

Graag nodigen wij  de Acro gymnasten van uw vereniging uit om deel te nemen aan deze wedstrijd !

De wedstrijden worden gehouden in onze turnhal in het Laco Sportcentrum Schouwen-Duiveland te Zierikzee

Entreeprijzen:  t/m 12 jaar: € 1,50 – vanaf 13 jaar € 3,50.

Het is verplicht om bij aanmelding minimaal 1 jurylid aan te melden.

Reiskosten zijn voor kosten van de deelnemende vereniging.

De aanmeldingen graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 1 december 2017 opsturen naar: whuyzen@hotmail.com

De inschrijving wordt pas geldig zodra het inschrijfgeld van € 25,00 per team  is bijgeschreven o.v.v. OZAK en de naam van de vereniging   Het rekening nr. staat boven in het briefhoofd.

Met vriendelijke groet,

Namens GV Delta Sport  Zierikzee

Wedstrijdzaken ACRO

Wendy Huijzen

Wij doen ook mee op zaterdag 20 januari 2018

 

Sinterklaas en zijn pieten komen er aan....

Pietengym bij GV Delta Sport

Beetje vroeg maar de tijd gaat door. Kijk maar de maan schijnt al door de bomen, pepernoten zijn al gestrooid en sinterklaas prijkt al in de etalage. Ze hebben aangekondigt om ook naar de turnhal te komen. Het waren de pieten goed bevallen vorig jaar. ''kunnen we lekker kunstjes doen en trampoline springen'' schreven de pieten vanuit Spanje. Jullie zijn welkom en de trainers/evenementen commissie hebben al datum's gepland.

Woensdag 29 november Pietengym bij kind- en oudergym,

Donderdag 30 november Pietengym bij de recreatiegroep turnen 16.00-17.00 uur

Vrijdag 1 december Pietengym bij kind- en oudergym.

Donderdag 4 december Pietengym bij de recreatiegroep turnen 16.00-17.00 uur

Kranten en websites schrijven over Delta Sport

  

Digitaal website PZC op zondag5 november 2017

   

Papieren editie PZC 7 november 2017                 Wereldregio papieren editie 10 november 2017

  Agenda    

 

--- Zaterdag 18 november NK-finale clubteams met Delta Sport turnsters Marika Padmos, Anna Jendrusch, Romy Reintjens in

     Ookmeer Amsterdam         

--- Zondag 19 november NK-finales clubteams met Delta Sport turners met Chris Leenheer, Jur van der Wel, Sam Groothedde en

     Joshua Elias in Ookmeer Amsterdam

--  Vrijdag 24 tot zondag 26 november internationale Acrobatis Cup in Breda deelname van Delta Sport

--  Woensdag 29 november pietengym in turnhal bij kind- en oudergym vanaf 9.30 uur

--  Donderdag 30 november pietengym bij recreatie turnlessen 

--  Vrijdag 1 december pietengym bij kind- en oudergym vanaf 9.30 uur

--- Zaterdag 2 december B/C-selectie dames turnen onderlinge oefenwedstrijd in turnhal. Aanvang 11.00 uur

----Zaterdag 2  en zondag 3 december Open Bredase toestellenfinale met 17 turnsters Delta Sport

--- Maandag 4 december pietengym bij recreatie turnlessen 

--- Zaterdag 10 en zondag 11 december 1e kwalificatiewedstrijd divisie 3 en instap/pupil 1/pupil 2 N3 en jeugd N4,         aangevuld met divisie 1, 4, 5, 6 of D-  niveaus  met deelname van Delta Sport turnsters .

--- Zaterdag 16 en zondag 17 december districts turnen dames 3/4/5/6-divisie dames in Laco-Sportcentrum Zierikzee

--- Vrijdag 29 december Univé Gymgala in Ziggodome Amsterdam met Delta Sport

--- Vrijdag 5 en zaterdag 6 januari B-selectie dames turnen kamp

--- Dinsdag 9 januari 2018 bestuursvergadering Delta Sport 19.30 uur

--- Zaterdag 20 januari 2018 Open Acro Zeeuwse kampioenschap en toernooi in turnhal

--- Vrijdag 2 februari 2018 sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in Laco-sportcentrum

--- Zondag 18 februari Damsessie bestuur Delta Sport

--  Zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 kwartfinale-kwalificatie NK turnen heren in Zierikzee

--- Zaterdag 14 april met Delta Sport naar de WK acrogym in Antwerpen

--- Vrijdag 20 april koningspelen in Zierikzee voor de basisscholen met medewerking van Delta Sport in turnhal

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here  

                

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here