Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport 

 

Zoals we gewend zijn laten we iets zien van kind- en oudergym in deze nieuwsbrief. Maar we kondigen ook al de eerste werdstrijd van het seizoen aan, zaterdag 4 november in Hoofddorp. Lees ook over het record aantal inschrijvingen Delta Sport leden voor de komende seizoen KNGU-wedstrijden.

         

 

Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 3 november 2017  nummer 132

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website  

                  

Heren- en dames team in actie kwalificatie NK 

Een heren- en damesteam van GV Delta Sport komen op zaterdag 4 november in actie bij de clubteam turnwedstrijden op landelijk niveau. In het sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp kunnen de beide teams zich kwalificeren voor de finale NK. Clubteams uit het hele land nemen deel waarmeedrie turn(sters) in actie komen op de turntoestellen waarvan de beste prestaties op de onderdelen tellen. Bij de dames worden vier toestellen (brug,vloer,balk en sprong) uitgevoerd en bij de heren zes toestellen (voltige, vloer, sprong, ringen, rekstok en brug)

Voor Delta Sport damesteam komt in actie: Marika Padmos, Romy Reintjens, Anna Jendrusch .

Voor Delta Sport herenteam komt in actie: Sam Groothedde, Chris Leenheer, Jur van der Wel en Joshua Elies (gastturner GymXL)

Het herenteam begint in de 1e wedstrijdronde en het damesteam in de 2e wedstrijdronde.

 

Het herenteam dat in Hoofddorp in actie komt Sam Groothedde, Chris Leenheer en Jur van der Wel met trainer Julian Ringelberg

 

 

    

Romy Reintjens (eerste foto) , Anna Jendrusch en Marika Padmos komen in Hoofddorp in actie. Jutta Padmos zal deze drie turnsters begeleiden in Hoofddorp. 

 

Record aantal Delta Sporters in actie op wedstrijden in seizoen 2017/2018

 

De B/C- selectie gezamenlijk op de foto tijdens hun trainingen op zaterdagmiddag in de turnhal (niet iedereen was aanwezig)

 Record aantal van 101 Delta Sport leden

De inschrijvingen voor het KNGU-wedstrijdseizoen is in volle gang via het loket van de KNGU. Bij de dames selecties A/B/C was deze al half oktober gesloten en voor de jongens is het 15 november definitief. De Acrogymnasten hebben nog heel even de tijd maar dan is dat ook definitief gesloten. Voor GV Delta Sport betekent dat er een record aantal inschrijvingen zijn voor de KNGU-wedstrijden zowel landelijk als district. Nog nooit heeft Delta Sport zoveel leden op de KNGU-wedstrijdvloer kunnen leveren. In totaal komen 101 leden in actie om via diverse wedstrijden, kwalificaties, finales op het hoogste podium te komen. Daarnaast zullen ook vele wedstrijd turn(sters) nog deelnemen aan toernooien enz..

Begeleiding/coach/jury

Een record aantal deelnemers aan de KNGU-wedstrijden betekent ook intensieve begeleiding door de trainersstaf van GV Delta Sport. Vele wedstrijden vinden natuurlijk op zaterdag en zondag plaats. Dat betekent dat trainers ook beide dagen actief moeten zijn omdat veel turn(sters) niet altijd op één dag worden ingedeeld. Daarnaast zijn de vele wedstrijden niet dichtbij. Voor de districtswedstrijden is het Zeeland/Brabant maar ook Limburg komt voor. Vooral voor de landelijke wedstrijden kunnen die plaats vinden in heel Nederland. Dat betekent dan ook wel soms het hele weekend ergens in Groningen enz.. Daarnaast moet Delta Sport ook jury leveren aan de districts-wedstrijden. Niet alleen vanuit Delta Sport maar de club wordt ook geholpen door bevriende turnclubs.

De wedstrijden:

De A-selectie dames heeft 18 turnsters ingeschreven bij de 1e tot 3e divisie (N!, N2, N3)

De B-selectie dames heeft 22 turnsters ingeschreven, 15 turnsters D1 4e div vaste oefenstof, 5 turnsters 4e divisie en 2 turnsters 5e divisie.

De C-selectie dames heeft 28 turnsters ingeschreven met 14 turnsters 6e divisie en 14 turnsters D2

De A-selectie heren heeft 5 turners ingeschreven in 2e divisie

De B-selectie heren heeft 6 turners ingeschreven 4 t/m 6 divisie

De Acrogym heeft tien koppels op D/E-nivieau ingeschreven. 8 koppels van 2  en 2 koppels van 3 acrogymnasten. 

 De A-selectie met aanvulling van de B-selectie jongens Niels Grinwis, Tygo Verbrugge, Rik van Duin, Chris Leenheer, Jur van der Wel, Stan de Looze en Sam Groothedde. Bij het uitkomen van deze nieuwsbrief was er nog geen foto beschikbaar van een aantal B-jongens selectie.

 

Acht koppels en twee trio-teams gaan de landelijke acrogymwedstrijden in. 

Bij het uitgaan van deze nieuwsbrief hebben we nog geen actuele foto van de A-selectie dames. Deze publiceren we de volgende keer.

 

GV Delta Sport krijgt extra erkenning als leerbedrijf

 SBB

Op 31 oktober 2017 evalueerde Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) de erkenning van Gymnastiekvereniging Delta Sport als leerbedrijf. Het verheugt SBB dat Delta Sport komende vier jaar mbo-studenten wilt blijven opleiden in de praktijk. U biedt ze een veilig leeromgeving met deskundige begeleiding en passende werkzaamheden. SBB waardeert dat, want zo leren studenten het vak in de praktijk en hebben ze straks een betere kans op de arbeidsmarkt'aldus SBB.

Erkende kwalificaties:

--- Sport en bewegingsleider niveau 3

--- Coördinatorsportinstructie, training en coaching niveau 4

   

 UUw vacature(s) op www.stagemarkt.nl

Uw bedrijf blijft geregistreerd als erkend leerbedrijf. Op www.stagemarkt.nl ziet u voor welke opleidingen uw bedrijf erkend is en wat studenten bij u kunnen en mogen leren. Mbo-scholen raadplegen Stagemarkt om passende leerbedrijven te vinden voor hun studenten.

   

Acrogym 2 voor beginners groeit en leert snel

De juiste doelgroep voor acrogym 2 ofwel de opstap voor beginners groeit snel. Iedere zaterdagmorgen wordt er getraind in hal 1 van het Laco-Sportcentrum. Gymnasten vanaf 5/6 jaar zijn actief maar ook oudere meisjes en zelfs ouders doen stevig mee met de trainingen op de vele matten en bijzondere acromatten. Dus alle leeftijden lopen door elkaar heen.een leuke groep waar de trainers trots op zijn. Interesse? kom gewoon een keer meedoen op zaterdagmorgen. 

          

                   

 Foto momenten tijdens de trainingen in hal 1 van Laco-Sportcentrum 

 Voorlopige 4e tussenstand Grote Clubactie 

  

1. Kayleigh Schouten (161 verkochte loten)

2. Amy Leijten (99 verkochte loten)

3. Maud Brockhus (89 verkochte loten)

 Met alle leden zitten we op 853 verkochte loten. Op naar de 1000 loten! We gaan er allemaal voor!!

 

De vierde en laatste tussenstand van de grote clubactie is bekend!

Ik heb gezegd dat de boekjes voor a.s. zaterdag 4 november ingeleverd moeten worden.

Als er nog boekjes later worden ingeleverd is dat niet een heel groot probleem.

Stop ze nog gewoon in de doos, want ik kan tot uiterlijk zaterdag 18 november de boekjes invoeren!

Jullie krijgen nog te horen op welke datum de 3 beste Delta Sport lotenverkopers bekend worden gemaakt!

Hierna krijgen de kinderen die meer dan 20 loten hebben verkocht hun gratis voucher voor: 1+1 gratis Bobbejaanlandkaartje, € 10,- cadeaukaart Sportbox en 50% korting op Madame Tussauds en Schiphol behind de scenes.

Informatie voor de lotenkopers: de trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op woensdag 13 december 2017.

We zitten bijna op de 1000 verkochte loten met z'n allen, dus ga er nog even tegen aan!

 

Groetjes,

 

Pieternel en Gina.

 

 

Paard Harry krijgt eten bij kind- en oudergym

                  

Kind en oudergym iedere woensdag- en vrijdagmorgen is een prachtig beweegfeest. Dit keer was het thema voor het nijntje beweegdiploma om Harry (het paard) via alle obstakels naar toe te brengen en daarna moesten ze het eten in de bak gooien van Harry. Het parcours liep door heel de turnhal en natuurlijk hielpen de ouders, oma's en opa's de jonge leerlingen. Bij het goed volbrengen kregen ze weer een grote groene krul voor het beweegingsdiploma. Voodat al deze stoere hindernissen genomen worden is er vooraf een liedje(s) zingen en een dansje.

           

Op de voorgrond het rode paard: Harry, Zeer populair maar kreeg dus weer veel eten in zijn bak.

 

Kickbokswedstrijd op zaterdag 11 november in Laco sportcentrum

Zaterdag 11 november wordt er voor de tweede keer een grote kickbokswedstrijd gehouden. Vrijdagavond wordt de grote sporthal omgebouwd tot kickboks theater. Zaterdag zal binnen Laco een aantal veiligheidsmaatregelen worden genomen waardoor de turnhal vanaf ongeveer 14.00 uur alleen te bereiken is via een uitgezette wandelpad vanaf de receptie door de tennishal en daarna de gang naar de turnhal. Dat betekent ook vanaf die tijd  zowel in- als uitgaan deze weg gevolgd moet worden ook voor de tribune en kleedkamers. De lange gang is dan afgezet en staat er beveiliging.

De zaterdagochtend training in hal 1 wordt verzet naar de rechterkant (aansluitend met de turnhal) van de tennishal. 

Freerunnen groeit nog steeds bij Delta Sport

 

De freerungroepen groeien nog steeds bij GV Delta Sport. Momenteel is de trainersstaf uit gegroeid tot zeven trainers. Eén van de oprichters freerunnen bij GV Delta Sport in 2013, Boris Odinot, heeft zich weer aangesloten als trainer nadat hij in 2015 ging studeren elders. Zijn studie laat het nu weer toe om wekelijks actief te zijn binnen de freerunners groepen. Ook is trainer Liam Ruff weer terug van ruim een jaar vertoeven in Australie. Liam is overigens niet alleen inzetbaar bij de freerungroepen maar zal, indien zijn tijd het toelaat, ook inzetbaar zijn bij andere groepen binnen Delta Sport.

De trainers van de Freerungroepen zijn nu: Jesse van der Linden, Rik van Duin, Mark de Bruine, Thijs Everaarts, Ilyn Schults Boris Odinot en Liam Ruff. Momenteel loopt Jelle uit Dreischor stage als trainer.

Freerunnen wordt gedaan op maandag vanaf 19.30 tot 21.00 uur en dinsdag van 19.00 tot 21.00 uur. Voor de dinsdag is er een wachtlijst. Op maandag is er nog plaats om aan te sluiten. Freerunnen wordt gegeven vanaf 8 jaar voor jongens en meisjes 

 Agenda    

--- Zaterdag 2 november kwalificatie teamwedstrijden NK in Hoofddorp met heren en dames team DS

--  Vrijdag 24 tot zondag 26 november internationale Acrobatis Cup in Breda deelname van Delta Sport

--- Zaterdag 2 december B/C-selectie dames turnen onderlinge oefenwedstrijd in turnhal. Aanvang 11.00 uur

----Zaterdag 2  en zondag 3 december Open Bredase toestellenfinale met 17 turnsters Delta Sport

--- Zaterdag 16 en zondag 17 december districts turnen dames 3/4/5/6-divisie dames in Laco-Sportcentrum Zierikzee

--- Vrijdag 29 december Univé Gymgala in Ziggodome Amsterdam met Delta Sport

---  Vrijdag 5 en zaterdag 6 januari B-selectie dames turnen kamp

--- Dinsdag 9 januari 2018 bestuursvergadering Delta Sport 19.30 uur

--- Zaterdag 20 januari 2018 Open Acro Zeeuwse kampioenschap en toernooi in turnhal

--- Vrijdag 2 februari 2018 sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in Laco-sportcentrum

--  Zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 kwartfinale-kwalificatie NK turnen heren in Zierikzee

--- Zaterdag 14 april met Delta Sport naar de WK acrogym in Antwerpen

--- Vrijdag 20 april koningspelen in Zierikzee voor de basisscholen met medewerking van Delta Sport in turnhal

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here  

          

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here