Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport 

Zaterdag 23 september gaat onze trainer Julian Ringelberg samen met turner Chris leenheer naar de gezamenlijke OJT-training van 3 Steunpunten: PAX Hoofddorp, O&O Zwijndrecht en Flikflak Den Bosch. Dat zullen circa 50 jongens zijn als iedereen er is. De OJT-jongens van Heerenveen zijn niet aanwezig. In deze nieuwsbrief wat achtergrond over het steunpunt.

 

 Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

22 september 2017   nummer 126

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website   

 

 

 

Vrijdag 22 september gaat de recreatie springtrainingen niet door

Deze springtraining verzetten we na de herfstvakantie

Zelfde tijd van 19.00-20.00 en 20.00-21.00 uur

Op vrijdag 22 september gaat de training van de twee recreatie springgroepen niet door. Deze training verplaatsen wij naar de herfstvakantie op vrijdag 20 oktober. De A-selectie dames/heren, B-selectie jongens B en wedstrijdspringgroep stoppen om 18.30 uur.

De reden is dat alle trainers samen met bestuur en commissieleden een teambuldingtraining krijgen bij het Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam. Dit is zeer noodzakelijk om samen een team te vormen voor Delta Sport zodat wij ook in de toekomst de samenwerking in stand te kunnen houden.

 

Winnaars vakantiefoto wedstrijd zijn bekend

We houden het nog even geheim maar komende weekend gaan we de beste zes foto's bekend maken. Wij verklappen alvast dat over de hele line prijzen zijn gevallen. Verrassend maar er waren zeer veel goede foto's bij. De jury had het zeer moeilijk maar uiteindelijk heeft ze een mooie top zes gemaakt.

Zal je niet bij de beste zes foto's zitten, niet getreurd, want er komt van alle ingestuurde foto's een fotocollage die we een mooi plaatsje geven in de gang bij de turnhal.

 

Prijsuitreiking is op zaterdag 23 september om 13.00 uur in de turnhal.

       

Rilana's Evenementen/fotostudio beoordeelde alle 80 ingezonden foto's

 

Grote Clubactie is weer gestart voor

Delta Sport. Koop bij onze club

Het is weer zover, de Grote Clubactie is gestart

Onze leden gaan langs de deur vanaf 16 september.

 Amy Leijten is alweer volop bezig om loten te verkopen 

Door de verkoop van loten halen onze leden geld op voor G.V. Delta Sport! Het geld dat we ophalen met de Grote Clubactie gebruiken we voor de aanschaf van toestellen of materialen of voor de organisatie van activiteiten binnen onze club. 

 

Er blijft veel kleding achter in de kleedkamers

Afgelopen weken wordt er veel kleding achter gelaten in de kleedkamers van de turnhal in het Laco-sportcentrum. De schoonmakers van Laco vinden daar iedere dag van alles wat met sporten te maken heeft. Wij attenderen onze sporters (en ouders) dat deze kleding verzameld wordt en afgegeven wordt bij Laco. Indien je kleding kwijt ben dan zal er bij de receptie  nagevraagd moeten worden. Wij verzoeken ook om te controleren of je na de training alle kleding, schoenen, sporttassen enz. mee hebt genomen.

 Freerunnen bij Delta Sport is uitdagend

 

Meisjes en jongens freerunnen in de turnhal. Het aanleren van sprongen over obstakels is een vast onderdeel in de trainingen. 

     

Freerunnen bij Delta Sport is populair. Natuurlijk leent de turnhal daar zich uitstekend voor. Vele obstakels worden gebouwd en vooral de zachte landingen is een voordeel. Leren salto's in de valkuil en daarna is het ook weer een stunt om daaruit te komen. Vier trainers staan klaar om de freerunners vanaf 8 jaar en ouder te begeleiden. Start gezamenlijk met de warmingup en opdrachten. Hierna mag men zijn eigen koers varen maar natuurlijk wel onder toezicht.

Freerunnen is op maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur en op dinsdag van 19.00 tot 21.00 uur.

 José Ringelberg nu ook docent Nijntje beweegdiloma

Trainster José Ringelberg van GV Delta Sport heeft tijdens de cursus/opleiding Nijntje beweegdiploma het begeerde certificaat behaald. Dat betekent dat zijn nu ook officieel het Nijntje beweegdiploma mag gaan afnemen bij de kinderen en ook de diploma mag uitreiken. Bij kind- en oudergym wordt al veel Nijntje beweegdiploma behaald waardoor daar ook het Nijntje beweegdiploma 1 wordft uitgereikt. José geeft wekelijks les aan de recreatieve turngroepen op donderdag. Ook geeft zij met haar assistenten les aan de groep 4 tot 6 jarige en juist daar kan het Nijntje beweegdiploma 2 worden behaald. Wij feliciteren José met haar diploma van de KNGU.

 

Samen met GV Delta Sport naar Univégym Gala

Ziggo Dome in Amsterdam 29 december

 

In december 2016 is Delta Sport met 45 personen naar de Ziggo Dome geweest. Iedfereen had veel plezier vooral nadat ze vele handtekeningen van onze turntoppers hadden verzameld.

 

  `A Touch Of Gold is hét grootste showsport spektakel van Europa met een voorstelling vol verrassing en verwondering. Olympische turnhelden, waaronder Sanne Wevers en Epke Zonderland, en 100 andere wereldsterren op het gebied van acrobatiek, gymnastiek en dans zijn te bewonderen tijdens een adembenemende show op 29 december 2017 in de Ziggo Dome.

Beleef deze spectaculaire show met de hele familie. Het is hét uitje van de kerstvakantie.

Met 'A Touch Of Gold', vieren de KNGU de 21e editie van het Univé Gym Gala in de Ziggo Dome in Amsterdam

Samen met Delta Sport genieten van de grensverleggende show waar Topsport, Acrobatiek en Entertainment op een inspirerende wijze samenkomen.

Wil je samen met Delta Sport naar dit spektakel dan kan je opgeven bij info@deltasportgym.nl

De evenementen commissie (Manon Rotte, Patricia Bakelaar en Linda van der Meer) zal namens Delta Sport de organisatie op zich nemen in samenwerking met Delta Sport. De kaarten kosten € 32.50 per persoon  (na aftrek van clubkorting) en dienen aan Delta Sport betaald te worden. Delta Sport krijgt clubkorting en zal deze kaarten dan bestellen. Het vervoer gaan we onderling regelen met de ouders/auto's om verdere kosten te besparen. Er is een middag- en avond voorstelling. Delta Sport kiest voor de middagvoorstelling om 13.00 uur. Vertrektijden enz worden later bekend gemaakt. Ook is er een groot speelplein waar Delta Sport gebruik van zal maken.

Geef je op voor 1 oktober 2017. De kaartenverkoop gaat snel dus we moeten er vroeg bij zijn.

 

Sponsor van Delta Sport zet mooie prestatie neer

Bas Groothedde finisht in triathlon

 

               

        

Bas Groothedde, vader van onze turner Sam Groothedde, zette in Rotterdam een puike prestatie neer. Tevens één van onze sponsoren (Argus). Bas vertelde over de triathlon:

Het was een zware race, schitterend om mee te maken.
Om tegen Udo, Hiroki, Pelle, Troy en Paulo Henrique, Ferreira te racen maak je niet vaak mee.
Zwemmen was koud, water van 16° en niet echt verstandig om in te zwemmen omdat we daarna nog een half uur in de bullpen moesten wachten.
Zwemmen zelf ging goed. Er ontstonden twee groepen echter ik had het verkeerde groepje. Een poging om het gat te dichten en de kop over te nemen moest ik bekopen met wat kramp in hamstrings. Tijdens de loop naar de transitiezone (1 vocking kilometer!!!) kreeg ik het er niet helemaal uit en tijdens fietsen bleef het wat trekken. Ik had even wat rust moeten nemen om de hartslag iets lager te krijgen. T2 liep vlotjes en ook het lopen ging heerlijk. Voor het eerst in koers onder de 39 minuten. Uiteindelijk 46e van de 140 in 2:14 binnen. Maar los van de tijd en plek was het een ervaring om nooit te vergeten. En bedankt iedereen voor de steun en reacties! Wat een belevenis. Dat zal nog wel een paar weken nagloeien worden.

Delta Sport feliciteert Bas met die mooie prestatie

 

Chris Leenheer met trainer Julian Ringelberg bij de beste van Nederland 

 

Delta Sport turner Chris Leenheer met andere talenten uit Nederland bij de centrale trainingen.

 

Al dik twee jaar bezoekt Delta Sport turner Chris Leenheer samen met zijn trainer Julian Ringelberg de centrale districtstrainingen in Den Bosch. Haast iedere maand wordt er door de KNGU-trainers de beste vijftien getalenteerde jongens uit Limburg/Brabant en Zeeland (Chris is de enige uit Zeeland) aan de hand genomen voor de specifieke training. Dat met hulp van de clubtrainer in dit geval Julian Ringelberg.

Zaterdag 23 september is het een speciale trainingsdag waarbij vrijwel de beste van Nederland centraal bij elkaar komen in Den Bosch. We geven je een inkijk in de uitnodiging en zullen in de volgende nieuwsbrief een verslag maken van deze bijzondere dag van Chris leenheer, Julian Ringelberg en de ouders.

 De informatie voor trainer, turner en ouders

 
Tussen het ochtenddeel en het middagdeel krijgen de turners en trainers een lunch aangeboden, je hoeft dus geen lunch mee te nemen.
We verzoeken de turners om hun OJT kleding 2017 aan te trekken.
Mochten er afmeldingen zijn of turners zijn die niet alle onderdelen kunnen turnen, dan hoor ik dat graag voor aanstaande donderdag.
 
Voor de ouders hebben we een workshop georganiseerd (10.00 – 12.00 uur) met als titel: De rol van ouders binnen een topsportcarrière van een turner.
Het is fantastisch dat je kind kan sporten, dat hij talent heeft en dat hij daar ook iets mee doet.
Maar wat betekent dat nu voor de ouders? Wat is jullie rol?
We gaan deze morgen samen kijken hoe jullie de jongens nog beter kunnen ondersteunen bij hun ontwikkeling.
Want turnen is en blijft een fantastische sport!
De workshop wordt verzorgd door Marco Hoogerland, oprichter en eigenaar van de Talentenacademie en verbonden aan de KNGU als prestatiecoach.
 
Namens alle de nationale junioren- en districtstrainers van de KNGU, tot zaterdag.
 
Met vriendelijke groet, 
 
Jos Eigenbrood
KNGU trainer/coach

 

 

2017/2018

Wedstrijdkalender voor de selecties van GV Delta Sport

Heren volgt later......

  

Agenda    

--  Zaterdag 23 september nationale OJT training in Den Bosch met Chris Leenheer

--  Vrijdag 22 september trainers, commissie en bestuur DS ontmoeting Brouwersdam

--- Datum volgt eind sept. begin oktober om 20.00 uur gezamenlijke infoavond voor ouders A/B/C-selectie

--- Dinsdag 24 oktober bestuursvergadering Delta Sport

--  Vrijdag 24 tot zondag 26 november internationale Acrobatis Cup in Breda deelname van Delta Sport

--- Zaterdag 16 en zondag 17 december districts turnen dames 3/4/5/6-divisie dames in Laco-Sportcentrum Zierikzee

--- Zaterdag 20 januari 2018 Open Acro Zeeuwse kampioenschap en toernooi in turnhal

--- Vrijdag 2 februari 2018 sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in Laco-sportcentrum

--  Zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 kwartfinale-kwalificatie NK turnen heren in Zierikzee

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here  

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here