Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport 

Het was even organiseren zo kort na de vakantie en start van de scholen maar Delta Sport was weer volop aanwezig bij de opening van de Nationale sportdag op het Havenplein in Zierikzee. Met de acrogym, turnsters van de C-selectie en wat wedstrijdspringers toonden wij onze kracht van de club. Voor de eerste keer met een ongelijke bruk en balk en met succes gezien de lange wachtrijen van de kinderen die mee kwamen doen. Lees verder en bekijk de foto's in deze nieuwsbrief.

 

 Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

8 september 2017   nummer 124

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website      

 

 

Bestuur Delta Sport gaat akkoord met de nieuwe kledinglijn voor selecties

Samen met de kledingcommissie heeft een team bestaande uit trainster, turnsters en turners een mooie nieuwe kledingslijn uitgezocht voor de komende drie jaar. Alle selecties zullen dan hetzelfde gekleed worden met makkelijk zittende kleding. Zowel voor kinderen, dames/heren en trainers komen er een presentatiebroek, ligging, trainingsbroek, presentatiejack en trainingsjack. Daarnaast komen er nieuwe sporttas en/of rugtas.

Inmiddels zijn er afspraken gemaakt met de leverancier. In de volgende nieuwsbrief komen wij er op terug en tonen we de kledingslijn.

Grote Clubactie start weer voor Delta Sport
 

Het is weer zover, de Grote Clubactie komt er aan!

Dit jaar doet GV Delta Sport weer mee met de Grote Clubactie.

Vanaf zaterdag 16 september is het tijd om de deuren van buren, familie en vrienden langs te gaan om loten te verkopen.

Door de verkoop van loten halen jullie geld op voor G.V. Delta Sport! Het geld dat we ophalen met de Grote Clubactie gebruiken we voor de aanschaf van toestellen of materialen of voor de organisatie van activiteiten binnen onze club. 

De loten (boekjes) zijn binnenkort te verkrijgen in de turnzaal. 

De beste 3 lotenverkopers worden door de vereniging beloond met een waardecheque van 50,- euro! Dus doe jullie best! Veel plezier en succes!

 

     

 

Bodygym Fit een uitdaging

Een uitdaging? Natuurlijk wat voorheen volwassengym was is niet alleen in naam veranderd maar ook in uitvoering. Voor ieders wat wils vanaf 25 jaar en veel ouder kunnen op maandagmorgen tussen 9.30 en 111.00 uur lekker sporten in de turnhal. Onder begeleiding van Angela en/of Gina. Strippenkaart is mogelijk op deze maandagmorgen. Kom lekker allemaal sporten op zachte matten, spelmateriaal en als je wil mag je ook nog turntoestellen uitproberen (zeker niet noodzakelijk).  

Ben je moeder of vader van onze leden, kom dan gewoon lekker meedoen.

 

Trainers, commissieleden en bestuur Delta Sport in teambulding

Het is natuurlijk een groot woord teambulding maar vrijdag 22 september (was eerst 23 sept. maar is verzet) komen de trainers, bestuur en commissieleden bij elkaar in het surf- en zeilcentrum Brouwersdam. Daar gaan zij een avond lekker genieten en tevens elkaar nog beter leren kennen onder een drankje en buffet. Goed om binnen Delta Sport met elkaar op te trekken omdat we allemaal hard werken om de club goed draaiend te houden.

Iedereen krijg één deze dagen een uitnodiging.

 

Zeil en surfcentrum Brouwersdam wordt de locatie voor teambulding Delta Sport 

Zaterdag 9 september spontaan grote schoonmaak in turnhal.

Zaterdag 9 september om 13.00 uur komen vele handen even poetsen in de turnhal. Ouders van de dan turndende leden en spontane ouders steken even de handen uit de mouwen. In twee delen wordt er gewerkt om de turnhal een frisse indruk te geven. Plannen voor de valkuil zijn er dus wordt het nog leuk ook. Voel je geroepen om te helpen zorg dat je er bij bent.

          

 

Friskijkers en omdenkers voor nieuw strategie-traject Delta Sport! 


Groep mensen gaan meedenken over een nieuwe strategie van Delta sport. Dat kan! Het bestuur is verheugd om ruim tien personen te kunnen uitnodigen voor een strategie-traject onder leiding van Romy Reintjens, turnster van de A selectie. Deze strategie werkt Romy uit in het kader van haar profielwerkstuk voor haar vwo eindexamen. Het traject bestaat uit de eerste bijeenkomst. Op 13 september om 17.30 uur in Laco Zierikzee

Anniek van Anraad, bestuurslid GV Delta Sport 

 

Talententest met ruim twintig kinderen een mooie opkomst

Het was tijdens de talententest in de turnhal van Delta Sport weer gezellig en spannend. Ruim twintig kinderen wilden getest worden of zij lenig en voldoende capaciteiten hebben om in één van de turnselecties jongens of meisjes te komen voor een proefperiode. Tussen de vijf en acht jaar (zelfs één van vier jaar) werden door een aantal herenen dames trainers onder de loep genomen en getest. Een gezamenlijke foto gaf weer aan dat het een ontspannende sfeer was bij Delta Sport.

 

        

Lenigheid, fysiek en vooral plezier horen bij een talententest.

                             

Het was soms spannend, uitdagend maar vooral wat zijn de mogelijkheden........... 

 

Handstanden en koppeltje duikelen

Beweegdiploma Nijntje bij Delta Sport

 

                   

Kind- en oudergym is ook weer gestart met het Nijntje beweegdiploma. De eerste les was handstanden en koppeltje duikelen tussen de armen en zo meld docent Gina kemmeren dat het de kinderen goed af ging.

Iedere woensdag- en vrijdagmorgen in de turnhal van 9.30-10.30 en 10.30-11.30 uur 

 

Delta Sport was duidelijk aanwezig met nationale sportdag

 

Het wordt een beetje traditie dat Delta Sport aanwezig is op het Havenplein in Zierikzee tijdens de nationale sportdag. De opening voor deze landelijke nationale sportweek waar vele verenigingen open huis houiden. Bij Delta Sport lopen wij al ver vooruit omdat bij ons altijd de mogelijkheid bestaat om twee proeflessen te volgen voordat je lid moert worden. Zo ook waren de open lessen afgelopen zomer in de turnhal weer geslaagd met 500 kinderen die er gebruik van maakte om lekker te sporten gesteund door Stichting Nutsfonds. Op het Havenplein in Zierikzee heeft Delta Sport weer flink uitgepakt door nu ook een ongelijke brug en balk te plaatsen. Naast de thumbeling en acro was dit een groot succes. Lange wachtrijen gaf aan dat iedreen aan de brug wil hangen of over de balk wil lopen. Ook de thumbeling werd volop gebruikt en bij de acro demonstraties was het vooral genieten van de acrobatische toeren en kunstjes op elkaar. Als zeer aantrekkelijk was er een echte demonstratie van Nederlandse toppers Carola Minkels, Bodielle Schoemakert en Kyara Koppert. Er was groot applaus en waardering.  

                         

Wachtrijen voor de verschillende turnonderdelen van Delta Sport 

                         

De ongelijke brug (deze stond nog in opslag) zonder spankabels was een succes op het Havenplein en ook natuurlijk de thumbeling

                     

    

De acrogym liet weer heel wat zien en wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. 

 

Vrijwilligers onmisbaar bij de Nationale Sportdag

   

Ze stonden weer klaar, de vrijwilligers, om de nodige turnmaterialen vanuit de turnhal naar het Havenplein te brengen. De kar geladen met matten, acropaaltjes, thumbeling, brug en balk werd naar het centrum van Zierikzee gebracht. Maar na het einde van de nationale sportdag moesten ook weer de materialen terug gebracht worden. Met dank aan Patricia de speciaal de paardentrailer had ingezet en Hans en Jan Jaap die de karren beschikbaar stelden. Alle andere vrijwilligers bedankt voor jullie inzet. Ook Laco Sportcentrum bedankt voor de mooie samenwerking.

 

Open Zeeuwse Acro kampioenschappen op groen licht

Zaterdag 20 januari 2018 in de turnhal Zierikzee

 

Het bestuur van Delta Sport en de KNGU hebben alle lichten op groen gezet om op zaterdag 20 januari 2018 de tweede editie van de Open Zeeuwse acrokampioenschappen te organiseren in de turnhal van het Laco-Sportcentrum. Een toernooi waar twee prijzen te verdienen zijn namelijk de Zeeuwse titel en winnaar worden van het toernooi. Momenteel wordt er hard gewerkt om de inschrijving open te zetten zodat teams uit alle streken van Nederland kunnen inschrijven. Voor deze wedstrijd is een speciale acro-wedstrijdcommissie ingesteld met steun vanuit de wedstrijdcommissie Delta Sport.

  

Kranten schrijven over Delta Sport

 

 

Ons Eiland 7 september 2017

 

   

Wereldregio 8 september 2017                            Wereldregio 8 september 2017

 

 Agenda  

 

--- Zaterdag 9 september Chris Leenher naar OJT in Den Bosch (centrale turntraining)

--  Maandag 11 september TC-vergadering Delta Sport aanvang 20.00 uur

--- Woensdag 13 september bezoek delegatie wedstrijdcommissie DS de NK-uitleg in Nieuwegein

--  Zaterdag 23 september nationale OJT training in Den Bosch met Chris Leenheer

--  Vrijdag 22 september trainers, commissie en bestuur DS ontmoeting Brouwersdam

--- Maandag 25 september om 20.00 uur gezamenlijke infoavond voor ouders A/B/C-selectie

--- Dinsdag 24 oktober bestuursvergadering Delta Sport

--  Vrijdag 24 tot zondag 26 november internationale Acrobatis Cup in Breda deelname van Delta Sport

--- Zaterdag 16 en zondag 17 december districts turnen dames 3/4/5/6-divisie dames in Laco-Sportcentrum Zierikzee

--- Zaterdag 20 januari 2018 Open Acro Zeeuwse kampioenschap en toernooi in turnhal

--- Vrijdag 2 februari 2018 sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in Laco-sportcentrum

--  Zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 kwartfinale-kwalificatie NK turnen heren in Zierikzee

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here  

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here.