Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

 

Zaterdag 2 september in ochtend uren (tijd wordt nader bekend gemaakt) is er in de turnhal weer een talententest voor jongens en meisjes van 5/6/7 jaar. Dit is een test of je geschikt ben om in één van de selecties te komen trainen van het heren- en of damesturnen. Een groep trainers ga met de kinderen aan de slag en kijken en oefenen dan met verschillende kleine oefeningen of je het aan kan om meer uren te trainen in de week en zo ook richting wedstrijden kan trainen. Meer informatie volgt later.  

 Kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

28 juli 2017   nummer 118

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website     

 

 

Maak de mooiste vakantiefoto tussen 15 juli en 27 augustus

De beste vijf foto's belonen wij met een prijs 

Net zoals vorig jaar schrijven wij een prijsvraag uit voor de mooiste, uitdagende en spectuculaire spring-,turn,- dans of balans foto in de vakantie. Het mag een foto van je vakantieadres, tijdens je  vakantie als je thuis blijft of waar je bij een dagje uit iets bijzonders hebt gedaan. Het mag geen foto zijn binnen de turnzaal. Je kan deze sturen vanaf 15 juli tot  27 augustus aan info@deltasportgym.nl. Wij gaan de mooiste of uitdagendste foto belonen. Daarna maken we van alle foto's een collage voor in de turngang. 

 

 

 

Indy Smits in vakantiesfeer. Eén van de eerste foto's die we al door gestuurd kregen

 

 

Jara van de Zande stuurde deze mooi vakantiefoto in en zoals blijkt oefen Jara gewoon door met de acrogym op de camping

 

 

 Vacature dansdocent

Onze dansdocent heeft aangegeven dat zij niet meer de combinatie kan maken met studie/werk en dansles geven bij GV Delta Sport. Na drie jaar zeer prettig hebben samengewerkt hebben we uitgebreid afscheid genomen.

Maar Delta Sport is nu op zoek naar een nieuwe dansdocent en indien mogelijk ook een docent die choreografie kan geven aan de A/B-selectie turnsters dames. Je komt in een team van veertig trainers en een hard groeiende vereniging. De club bezit een mooie accommodatie in de vorm van een moderne turnhal in het Laco Sportcentrum in Zierikzee. Delta Sport betaald een goede vergoeding. Heb je interesse, of weet je iemand, meld dit dan bij de voorzitter van Delta Sport via info@deltasportgym of telefoonnummer 06 51402279.

Vakantie van 22 juli tot maandag 7 augustus

Van zaterdag 22 juli tot maandag 7 augustus heeft GV Delta Sport echt vakantie. Dan sluiten we de turnhal voor twee weken en hebben we geen activiteiten. De trainers even rust en alle leden op adem komen. Daarna komt er een vakantierooster van drie weken en gaan we alles weer opstarten voor een nieuw en knallend seizoen.

Open lessen voor iedereen

   

 

Ben je niet op vakantie? Kom dan twee keer in de week naar de turnhal

De Stichting Nutsfonds heeft het mogelijk gemaakt dat Delta Sport twee keer in de week open lessen kunnen aanbieden. Dat betekent dat iedereen (lid of geen lid) mag komen turnen, springen en freerunnen. Op woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur. Neem je vriendje, vriendin of kindertjes uit de straat mee naar de turnhal.

Let wel op dat je op tijd aanwezig moet zijn. Je kan niet halverwege de les binnenkomen. Neem iets te drinken en versnapering mee zodat je in de kleine pauze even kan drinken en wat eten.

Schema open lessen vanaf 5 jaar

Twee weken vakantie

Woensdag 9 augustus in de turnhal van 13.00 tot 15.00 uur

Vrijdag 11 augustus in de turnhal van 13.00 tot 15.00 uur

Woensdag 16 augustus in de turnhal van 13.00 tot 15.00 uur

Vrijdag 18 augustus in de turnhal van 13.00 tot 15.00 uur

Woensdag 23 augustus in de turnhal van 13.00 tot 15.00 uur 

 

Onze gastleden TSV Portz uit Köln bedanken voor de samenwerking

Turnsters uit Duitsland te gast bij GV Delta Sport

 

              

 Geschenken die wij kregen van de turnsters

Vorige week waren onze vrienden uit Duitsland te gast in de turnhal van GV Delta Sport. Als gastlid trainden ze mee waarmee ze een leuke trainingskamp hadden. Overnachten gebeurde in Bruinisse waarna ze één of twee keer per dag trainde. De laatste dag, vrijdag, kwamen ze bij de voorzitter persoonlijk afscheid nemen en brachten een aantal cadeaus mee in de vorm van drinkbekers en beachbal spellen. Ook kregen we een mooie t'shirt met alle namen van de turnsters uit Köln en gaven ze een mooie ingelijste foto als herinnering.   

Wordt vriend van GV Delta Sport

Al velen zijn vriend geworden van GV Delta Sport. Zeer belangrijk om onze club financiël te ondersteunen zodat wij al die kinderen kunnen laten bewegen in onze turnhal. Daarnaast ook mooie dingen te doen zoals onlangs de grote uitvoering waar de kinderen, ouders en toeschouwers één grote familie was. De ontwikkeling van kinderen binnen onze club, zoals goed leren bewegen, vrienden maken, geen angst voor vallen en opstaan en bovendien leren communiceren met alle clubgenoten. Met veertig trainers en een bestuur van acht personen en zeer veel vrijwilligers is het een mooie club om te ondersteunen.

Als je vriend wordt krijg je naamsvermelding op het bord bij de turnhal

Een voorbeeld van onze sponsorcommissie deze mooie brief.

Informatie: info@deltasportgym.nl  

Beste ........

Gefeliciteerd! Jullie zijn vanaf nu Vrienden van GV Delta Sport.

We zijn heel erg blij met de aanmelding en dat jullie de vereniging

een warm hart toedragen.

Als blijk van waardering krijgen jullie uiteraard een vermelding op het

“vrienden van” bord.

De bijdrage is € 50,00 per jaar. Willen jullie dit bedrag binnen 14 dagen

overmaken op onderstaand rekeningnummer:

RABO NL83RABO 0150.102.666 ten name van GV Delta Sport en onder

vermelding van “Vriend van”

Deze vermelding is 1 jaar geldig, daarna vragen wij weer om jullie bijdrage.

Met sportieve groet,

Namens Sponsorcommissie GV Deltasport, 

Sandy Troost van Oeveren

 

Achter de schermen van GV Delta Sport

Ook in de vakantietijd wordt er gewerkt aan de club

Zierikzee - Het is vakantie, de scholen gesloten en vele sportverenigingen liggen stil. Delta Sport heeft gekozen om twee weken de turnhal gesloten te houden maar daarvoor en daarna gewoon weer actief te zijn. Een vakantierooster voor de selectiegroepen en natuurlijk de open lessen voor al onze recreatieve sporters die ook weer vriendejes en familie mogen meenemen naar de turnhal. Toch ligt Delta Sport achter de schermen niet stil.

Lesrooster en trainers

Er wordt met diverse trainers vanuit de technische commissie en bestuur gesproken. Evaluatie van het afgelopen seizoen en wat staat ons het nieuwe seizoen te wachten. Er wordt opnieuw het lesrooster bekeken en indien nodig aangepast. Verschuiving van een aantal trainers naar diverse groepen en er worden afspraken gemaakt. Daarnaast moeten er nog wat vacatures worden opgevuld. Vakantierooster in orde maken en bijstellen.

Kledingcommissie

De kledingcommissie is volop bezig om te zoeken naar een nieuw trainingspak voor de diverse selecties. In samenspraak met een groepje leden (hebben inspraak) kijk de commissie wat de juiste kleuren, stof enz moeten zijn. Er wordt tijdens de vakantie met elkaar overlegt en er wordt een bezoek gebracht aan een leverancier die mogelijk de trainingspakken mogen leveren aan Delta Sport.

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie is volop bezig in de vakantie om alle sponsorcontracten weer rond te krijgen. Mailen brieven sturen en bellen naar onze sponsoren. Daarnaast wordt er altijd gezocht naar nieuwe sponsoren.

Ledenadministratie en penningmeester

De ledenadministrateur Leon Kemmeren werkt ook in deze vakantietijd door aan het aan- en afmelden van leden. Diverse mutaties die worden gedaan in het KNGU-digimember programma zijn per dag uptoday. Ook de penningmeester ( Magda Leijten) is actief in de vakantie. De financiële zaken bij de club gaan gewoon door. Innen van contributie, facturen betalen, vergoedingen aan trainers en financieel overzicht voor bestuur blijft wekelijkse werkzaamheden.

Website en nieuwsbrief

Het is niet vanzelfsprekend maar de website wordt dagelijks bijgehouden en wekelijks wordt de nieuwsbrief in elkaar gezet. Daar is het nooit vakantie voor want wij willen de leden graag goed informeren wat er in de club gebeurd. Dat telt ook voor facebook, instagram, twitter en You tube kanalen. Zit je op je vakantiedares gewoon lekker inloggen en dan blijf je op de hoogte. Indien nodig wordt de media (lees kranten) op de hoogte gehouden van de komende activiteiten.

Materialen

Nu de turnhal twee weken gesloten is worden een aantal materialen nagekeken en worden de naaimachines aangezet om wat hoezen van turnmatten weer te repareren. Binnenkort komt er een kleine steiger in de turnhal om saltogordels op te hangen.

Mails en telefoon beantwoorden

Dagelijks komt er op de emails van Delta Sport (info@deltasportgym.nl) vragen binnen over trainingen, lesrooster en informatie over de club. Deze worden door persoon uit het bestuur beantwoord en door gestuurd naar de personen die deze kan beantwoorden. Ook wordt er gebeld voor informatie en trainingstijden over de club.

 

 Bekijk zoveel mogelijke filmpjes van de uitvoering

Klik op onderste item om de filmpjes te bekijken. Je kan ook naar www.deltasportgym.nl en dan boven in de rechterhoek van de site logo youtube aanklikken.

https://m.youtube.com/user/GVDeltaSport

Geniet nog eens lekker na van al die optredens

Foto's zijn al te bekijken in het fotoalbum Movie Stars 8 juli 2107

Wij hebben al een aantal foto's in het album gezet aan de linkerkant bij fotoalbums van de website

Alle optredens zijn geplaatst in aparte albums op facebook van GV Delta Sport

Zo'n 1000 foto's te bekijken.......

 

 

   

 

 

Hoofdsponsor Julianahoeve verlengt contract 

        

Camping Julianahoeve blijft nog zeker voor drie jaar hoofdsponsor van GV Delta Sport. Afgelopen drie jaar was de Julianahoeve uit Renesse al de hoofdsponsor van de Gymnastiek- en turnvereniging Delta Sport. Het bestuur en vooral natuurlijk de leden zijn ontzettend blij dat de Julianahoeve ook de komende jaren haar naam verbind aan de mooie club. Het mooie bedrijf in Renesse behoort tot de beste camping en vakantieparken van Nederland. De turn(sters) van Delta Sport dragen dat ook met trots de naam op de trainingspakken waarmee ze zowel districts en landelijke wedstrijden turnen. Dan hopen wij altijd herkend te worden met de badplaats Renesse en zodoende een verlengstuk te zijn voor de Julianahoeve. Ook in de turnhal is de Julianahoeve op een grote banner te zien.

Ook andere sponsors verlengen de verbintenis met Delta Sport

Naast de zilveren sponsoren Zeil- en windsurfing Brouwersdam en Laco (Argus 1 heeft nog een verbintenis) zijn ook vele bronzen sponsoren bereid gevonden om de verbintenis met Delta Sport te verlengen. Wij komen daar in de volgende nieuwsbrief graag op terug.

 

Nog steeds praat iedereen over de uitvoering Delta Sport

Wij krijgen veel complimenten........

                 

De uitvoering op zaterdag 8 juli heeft niet alleen bij de kinderen veel indruk achter gelaten maar ook bij de toeschouwers. Massaal worden de foto's gedeeld van facebook en het bezoek aan onze website is zeer groot.

De Trolls hebben ook indruk achter gelaten. Het optreden van de recreatiegroep was indrukwekkend en oogste veel applaus.

       

Wat was het een feest om met zijn allen de openings- en slotdans te verzorgen voor de ruim 600 toeschouwers.

          

Iedereen beleefd die dag als leuk, plezier en vooral spannend maar wat waren ze allemaal goed........ 

 

Kranten en bladen schrijven over Delta Sport

 

In de vrijetijdkrant. www.vrijetijdkrant.nl uitgave schouwse editie en op de website 

 

Ons Eiland donderdag 28 juli 2017  

Agenda   

----23 juli tot 6 augustus is de turnhal gesloten

--- maandag 7 augustus tot zaterdag 26 augustus vakantierooster in turnhal

--- Zaterdag 2 september talentenst in de turnhal Zierikzee voor 5/6/7 jaar oud zowel meisjes als jongens

--- Zaterdag 2 september Nationale sportweek op Havenplein Zierikzee 13.00 - 16.00 uur

--- Dinsdag 5 september bestuursvergadering Delta Sport aanvang 19.30 uur

--  Zaterdag 23 september trainers, commissie en bestuur DS ontmoeting Brouwersdam

--- Maandag 25 september om 20.00 uur gezamenlijke infoavond voor ouders A/B/C-selectie

--- Zaterdag 16 en zondag 17 december districts turnen dames 3/4/5/6-divisie dames in Laco-Sportcentrum Zierikzee

--- Zaterdag 20 januari 2018 Open Acro Zeeuwse kampioenschap en toernooi in turnhal

--- Vrijdag 2 februari 2018 sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in Laco-sportcentrum

--  Zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 kwartfinale-kwalificatie NK turnen heren in Zierikzee

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here 

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here