Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport 

Let op alle leden: Er moeten nog steeds briefjes worden ingeleverd voor de deelname aan de Movie Stars op zaterdag 8 juli. Wij missen nog veel aanmeldingen die door de leden van de verschillende groepen zijn meegenopmen en die weer ingevuld terug moeten komen. Dringend verzoek om ze in te leveren zodat de organisatie verder kan gaan met het inplannen van diverse werkzaamheden. Nog vragen dan kan je deze stellen aan de trainers van de groepen of stuur een mail naar info@deltasportgym.nl

 

Voor meer informatie kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

2 juni 2017   nummer 110

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website  

  

 Tweede pinksterdag (maandag 5 juni) geen training in de turnhal

Het pinksterweekend staat voor de deur en dat betekent dat er op tweede pinksterdag (maandag 5 juni) geen trainingen zijn in de turnhal

 

 C-selectie neemt deel aan de OBTK in Breda

Zaterdag 3 juni 2017

Wedstrijd 1: 8.00 uur algemene warming-up (7.30 aanwezig! Dit is een half uur eerder dan normaal): Instap D2: Tessa Dijkmans & Maud Kosters K. (Brug – balk – vloer – sprong). Pupil 1 D3: Nienke Grauss, Britt de Kam Lieke van de Zande & Phileine Poots (Sprong – brug – balk – vloer). Wedstrijd 4: 15.20 algemene warming-up (14.50 aanwezig): Pupil 2: Maud Brockhus & Romany Hanse (Brug – balk – vloer – sprong). Wedstrijd 5: 18.10 algemene warming-up (17.40 aanwezig): Jeugd 1 D3: Fabiënne Ramondt, Kayleigh Schoute, Chayenne Bakelaar, Mila Radecke & Saskia Lazar(Sprong – brug – balk – vloer). Jeugd H: Suusje Baart & Elianne Biesma (Brug – balk – vloer – sprong). Junior G: Tatum Radecke, Fleur Brockhus & Eva Binenevelt (Balk – vloer – sprong – brug)

Zondag 4 juni 2017:

Wedstrijd 1: 8.00 uur algemene warming-up (7.30 aanwezig! Dit is een half uur eerder dan normaal): Jeugd F: Féline Hanse (Balk – vloer – sprong – brug)  

Turnkamp C-slectie dames een warm succes

 

   

               

Zierikzee - Onder werkelijke tropische temparaturen heeft de GV Delta Sport C-slectie dames turnen een voortreffelijk turnkamp beleefd aan de rand van Zierikzee. Met dank aan de familie Hanse die hun boerenschuur, erf en huis beschikbaar stelde voor dit kamp met ruim twintig turnsters. Deze beleefde van turnen in de turnzaal, zwemmen bij Laco en de samenhorigheid op en rond de boerderij topdagen. Met dank aan de leiding, die vast en zeker na het kamp nog wat bij moeten slapen, deze voortreffelijk turnkamp in goede banen leidde. Turnkamp duurde van donderdag 25 mei tot zaterdag 27 mei. 

Acro-wedstrijden in Zierikzee op 24 juni in turnhal

De eerste acrogym wedstrijd in Zierikzee is de inschrijving gesloten. Met  35 teams en 80 deelnemers is de belangstelling groot voor de open acro Delta Sport toernooi met daaraan gekoppeld de Zeeuwse kampioenschappen. De organisatie is volop bezig om de wedstrijd als visitekaartje van Delta Sport te kunnen organiseren. Dit is voor de eerste keer dat een Acro-wedstrijd op Schouwen-Duiveland wordt georganiseerd en het is ook de eerste keer dat De Zeeuwse kampioenschappen plaats vinden. De wedstrijd wordt in vijf blokken gehouden op de turnvloer in de turnhal van het Laco-Sportcentrum. Naast de turnhal komt een oefenruimte/inloop ruimte. Vandaar komt de opmars. De speciale Acro-commissie in samenwerking met de wedstrijdcommissie heeft inmiddels de organisatie rond. De laatste puntjes worden van af nu op de i gezet.

Laatste nieuws van week 22 (30 mei t/m 3 juni)

De jury: Cindy Welten, Ricky Heeren SV DUO, Renske Gorissen KDO-sport, Marijke Reijn THOR ,Aylin v.d. Hoeven VTV, Inge Vierbergen UDI, Toos Huijzen Delta Sport, Patricia Geuze BredaGym (helpende hand).

Muziekinstallatie wordt apart opgesteld.

Inmiddels is de inrichting van de turnzaal voor de acro-wedstrijd rond. De opmars komt vanuit de naastgelegen hal waar tevens ook de warming-up vloer klaar ligt. De ongelijke brug (gris) bij de ingang wordt weggehaald en daar komt een hele lange jurytafel te staan. deze zal met doek worden afgeschermd aan de onder zijde. Deze wordt door een vrijwilligster genaaid en bevestigd.

Sponsering:

Restaurant De Beuze uit Zierikzee sponsort alle attenties aan de acroteams en Assurantiekantoor Huyzen uit Kloetingen sponsort alle medailles en bekers voor de Zeeuwse kampioenschappen en winnaars van het toernooi.Maros vlees uit Goes (ook actief op Schouwen-Duiveland) geeft een fin. bijdrage.

Deelnemende teams:

Thor Sas van Gent: Damespaar E-senior: Rouwen van Steenberge/Saar Dayers. Damesgroep E-senior: Famke ten Kate/Floor de Vos/Manon Genero, Lobke de Bruijne/Fredrique de Grave/Evy Verhelst. Damesgroep E-junior: Veerle de Ritter/Chayenne Sneijders/Senna van der Linden. Damespaar D-junior: Samantha de Causemaeker/Jinthe verschorre. Damespaar E-junior: Femke Boonman/Lise Pronk.

KDO Hellevoetsluis: damespaar E-senior: Esra van de Linden/Melanie Pierse, Bonnie de Jonge/Samantha van de Meer, Denise Looij/Noortje Schouten. Damespaar E-junior: Senna Verheul/Marit Pietjouw. Damesgroep E-junior: Isabelle van Gent/Rosalie van Gent/Laura Montbrun.

VTV Vlissingen: Damespaar E-senior:Marilisa Maas/Myrhte Jellema, Thirza van Belzen/Kiara van Belzen, Kyra Christiaansen/Veerle Veen, Anouk Vreeke/Kate Vlaskamp, Isis van de Linde/Danice Hensdrikse, Leah Kas/Anne But. Damesgroep D-senior: Yentel Wouters/Annmei Kodde/Noemi Hendrikse. E-instap: Anouk Zoutendijk/Julia Owiesek. 

FlikFlak DenBosch: Damespaar D-senior: Anouk van heugten/Fenna van heumen. Damesgroep D-senior: Isabel Goedkoop/Libin Timmermans/Lotte van Beijnen. Damespaar E-junior: Yue Timmermans/Fleur van Beijnen. Qian Vis/Vicky Smits. Isa van Alebeek/Famke van Erp. Damesgroep E-junior: Romina Samiy/Rosalie Slegers/Isabel Filali. Damespaar D-junior: Naomi van Duivenboden/Esmee von der Fuhr.

BredaGym: Damespaar D-senior: Lynn Jongeneelen/Agnes Flinkenflogel. Damespaar E-junior: Ceder de Vos/Nienke vendel. Roos Swaans/Emily Smeets. 

GV Delta Sport: Damespaar E-senior: Magda Leijten/Amy Leijten. Angela Schoute/Kayleigh Schoute. damesgroep E-senior: Charlotte van Gils/Daphne Rotte/Maud Brockhus. Damespaar E-junior: Vesa Siceva.Larissa bakelaar. Damespaar D-junior: Fleur Brockhus/Loes Bentlage

         

 

Volwassengym voor iedereen

 

Volwassengym is fun bij GV Delta Sport. Iedere maandagmorgen in de turnhal van 9.30 tot 11.00 uur (kan ook een uurtje) is het gzellig sporten met ervaren docenten bij de club. Lekker inlopen op de verende turnvloer en een leuk circuit voor kracht en wat uithoudingsvermogen. Ieder op zijn eigen manier maar begeleid worden door de docent. Voor4 de grote liefhebbers mogen ze het laatste half uurtje ook nog wat turnen maar dat is niet noodzakelijk.Wel een uitdaging die de meeste niet kunnen weerstaan zoals je ziet op de foto's. Ook interesse? Kom gewoon een keer meedoen op iedere maandagmorgen.

        

Lekker lopen op de verende turnvloer, soupless-training, krachttraing en vooral plezier maken met elkaar.

                                  

Laatste half uur mag je ook nog wat turnen...de uidaging aangaan maar is niet verplicht natuurlijk

                  

Na een aantal weken meedoen sta iedereen al versteld wat de mogelijkheden zijn en hoe snel je veel kan leren.

 

Freerun-lessen worden uitgebreid

Nu maandag- en dinsdagavond

Door de grote belanstelling voor freerunnen in de turnhal zijn de lessen uitgebreid naar nog een avond. Inmiddels is de dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur vol en is daar een wachtlijst voor. De tweede avond  mei is op maandagavond tussen 19.30 en 21.00 uur. Ook kan je twee keer in de week freerunnen (moet je wel meer contributie betalen). Heb je interesse voor de maandag dan ben je welkom in de turnhal. Freerunnen is vanaf 8 jaar en ouder.

Drie van de vier Freerun-trainers staan klaar voor de freerunlessen. Jesse van der Linden, Mark de Bruin en Ilya Schulte. Rik van Duin (niet op de foto)

Acrogym lessen worden uitgebreid met nieuwe acrogroep

 

Er is veel belangstelling voor de acrogym lessen en daarom heeft Delta Sport besloten om de lessen verder te ontwikkelen. Vanaf juni komt er een tweede acrogroep die start op beginners niveau. Op zaterdagmorgen om 11.00 uur voor anderhalf uur training vanaf 6 jaar en ouder. Deze trainingen vinden plaats in Laco-sportcentrum (hal 1) naast de turnhal. Inmiddels is er een extra accordeon matten aangeschaft waarop meerdere groepen kunnen trainen. Heb je ook interesse? Kom naar de turnhal of meld je aan bij info@deltasportgym.nl 

 

Toestellenfinale op zaterdag 10 juni in Kaatsheuvel

B-selectie dames 24 toestelfinales

Een flinke groep turnsters van de B-selectie  dames hebben zich voor verschillende toestellen geplaats op zaterdag 10 juni in Kaatsheuvel.

Toestelplaatsing Delta Sport turnsters: 4e divisie Pupil 1 D1: Sara Kadkoui, vloer. Sarah Broziu, balk en vloer. Pupil 2 D1: Femmie ten Klooster, brug en vloer. Tara Zweedijk, sprong en vloer. Indy Smits. sprong en balk. Rosanne Mol, sprong, brug en balk. Jeugd F: Senna Vrijland, brug, balk en vloer. 5e divisie Instap D2: Tessa Dijkmans, vloer. Jeugd G: Feline Hanse  sprong, brug en vloer. Junior F: Emy van Bleijswijk, sprong, balk en vloer. Heping Harsveldt, brug en vloer.

Toestellenfinale op zaterdag 17 juni in Bergen op Zoom

C-selectie dames 34 toestelfinales

Een flinke groep turnsters van de C-selectie  dames hebben zich voor verschillende toestellen geplaats op zaterdag 17 juni in Bergen op Zoom

6 Divisie pupil 1 D3: Britt de Kan, balk en vloer. Lieke van de Zande, sprong, brug, balk en vloer, Nienke Grauss, sprong, brug en vloer, Phileine Poots, sprong, brug en vloer. Pupil 2 D3: Maud Brockhus, sprong, brug, balk en vloer. Romany Hanse, balk en vloer. Jeugd 1 D3: Fabienne Ramondt, vloer, Kaleigh Schoute, sprong, brug, balk en vloer, Mila Radecke, balk, Saskia Lazar, sprong en brug. Jeugd H: Suusje Baart, vloer, Elianne Biesma, sprong en balk. Junior G: Fleur Brockhus, sprong en vloer. Tatum Radecke, sprong, brug en vloer.  

Tien jongens ingeschreven bij toestellenkampioenschappen Tilburg

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni komen tien turers van GV Delta Sport in actie op de Tilburgse toestellenkampioenschappen. In het grote sportcomplex T'Kwadraat Tilburg met organisator Turning Point Tilburg komen de heren uit op alle zes toestellen: vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rek.

Deelnemers van GV Delta Sport: Rik van Duin (senior 3e divisie), Stan de Looze (2e divisie jeugd), Jur van der Wel (2e divisie pupil), Chris Leenheer (2e divisie pupil), Niels Grinwis (4e divisie pupil), Levi Ommering (4e divisie pupil), Tygo Verbrugge (4e divisie pupil), Sam Groothedde (2e divisie instap), Yaijden Tanis (4e divisie instap) en Sem de Voogd (benjamin talent).

 Zaterdag 8 juli...noteer in je agenda en koop kaartjes..

Tussen 12 en 17 juni in de turnhal bij aanvang/tijdens

de trainingen heel de week 

 

 

Voor de zomervakantie komt er opnieuw een vakantierooster

GV Delta Sport gaat ook in 2017 een vakantierooster maken voor de grote schoolvakantie vanaf 15 juli tot en met 26 augustus. De laatste trainingen zijn officeel tot zaterdag 15 juli maar dan gaat het lesrooster nog een week door tot 22 juli. Dan gaat de turnhal echt twee weken dicht maar vanaf 7 augustus komt er een vakantierooster en twee dagen open lessen per week tot 26 augustus. Vanaf maandag 28 augustus, dan startten de scholen weer, gaat het officiele lesrooster weer beginnen.

   

Dankzij de Stichting Nutsfonds kunnen we in de vakantie open lessen aanbieden voor alle kinderen op Schouwen-Duiveland die niet op vakantie zijn. Inmiddels zijn we bezig om de juiste dagen te inventariseren en het bereiken van de kinderen op Schouwen-Duiveland.  

 

 NK 2017 – SAMEN MET JE HELDEN IN AHOY

Bestel tickets met clubvoordeel

17 & 18 juni is Rotterdam Ahoy wederom hét decor voor de Nederlands Kampioenschappen van onze gymsporten. Ruim 5000 sporters uit acht disciplines van de gymsport komen dat weekend op het hoogste niveau van Nederland in actie!

De beste gym-, turn-, spring- en danssporters van ons land delen op 17 & 18 juni het podium met de helden uit de Nederlandse gymsport. Turners staan op het podium met Multi kampioen Epke Zonderland, turnsters delen de droom van Olympisch Kampioen Sanne Wevers en trampolinespringers kijken de kunst af van top duo Max van Langen en Zilver Schmitz.

Wat is er allemaal te doen tijdens het NK 2017 – Fantastic Gymnastics?


SPORTPALEIS: NK Turnen Dames, NK Turnen Heren, NK Trampolinespringen & NK Ritmische Gymnastiek


HAL 1: NK Turnen Dames & Heren
Van jong tot oud wordt er zowel bij de dames als heren geturnd om het Nederlands Kampioenschap turnen en de diverse toestelfinales.

HAL 2: NK Groepsspringen
Salto’s, schroeven en ingewikkelde tumbling series bij het groepsspringen in hal 2. Wie wordt er Nederlands Kampioen Groepsspringen individueel?

HAL 3: Zelf doen op het Beweegplein
Probeer zelf de gymsport uit op het grote Beweegplein en voor de allerkleinste op het nijntje Beweegplein
Rollen, springen, dansen, duikelen en balanceren? Het kan allemaal in Hal 3. Probeer alle gymsporten uit en kies welke het beste bij je past!

HAL 4: NK Ritmische Gymnastiek
Vliegende hoepels, glitterpakjes en de meest lenige meisjes van Nederland zie je in Hal 4 bij het NK Ritmische Gymnastiek. Wist je dat dit ook met een groep kan?

HAL 5: NK Acrobatische Gymnastiek
De hoogste en meest bijzondere menselijke torens vind je in Hal 5 bij het NK Acrobatische Gymnastiek. Je gelooft je ogen niet…

HAL 6: NK Jazzdans & NK Streetdance
Het dak gaat er af in Hal 6! Swingen, juichen en mooie bewegingen vind je bij het NK Jazzdans en Streetdance in Hal 6, daar maken ze er echt een feestje van!  

 

De tickets voor het NK 2017 - Fantastic Gymnastics zijn nu in de verkoop. Lid van de KNGU? Maak gebruik van de speciale ledenkorting.

Vraag kortingscode op bij info@deltasportgym.nl

 

Voor veel meer informatie ga naar www.fantasticgymnastics.nl 

 

 Kranten en website schrijven over Delta Sport

 

Wereldregio vrijdag 2 juni 2017

 

Wereldregio 2 juni 2017

  Agenda  

---Zaterdag 3 t/m maandag 5 juni Open Bredase turnkampioenschappen met 19 deelnemers Delta Sport

---Zaterdag 10 juni toestellenfinales voor de B-selectie dames turnen Delta Sport in Kaatsheuvel

---Woensdag 14 juni vergadering Acrocommissie DS i.v.m wedstrijd zaterdag 24 juni Aanvang 19.30 uur

---Zaterdag 17 juni toestellenfinales voor de C-selectie dames turnen in Bergen op Zoom

--  Zaterdag 17 juni vergadering evenementen commissie Delta Sport over grote uitvoering

--- Dinsdag 20 juni bestuursvergadering Delta Sport aanvang 19.30 uur

--- Zaterdag 24 juni Acrogym toernooi en open Zeeuwse kampioenschappen in turnhal Zierikzee

--  Zaterdag/Zondag 24 /25 juni 2017 de regionale toestelkampioenschappen (Tilburg) voor jongens met deelname van 10 jongens DS

--- Zaterdag 1 juli 2017 OJT-training voor DS turner Chris Leenheer in Den Bosch

--- Vrijdag 7 juli vanaf 18.00 uur geen trainingen in de turnhal

--- Zaterdag 8 juli 2017 grote uitvoering Delta Sport. Twee voorstellingen 

--- Zaterdag 2 september Nationale sportweek op Havenplein Zierikzee 13.00 - 16.00 uur

--  Zaterdag 23 september trainers, commissie en bestuur DS ontmoeting Brouwersdam

--- Zaterdag 16 en zondag 17 december districts turnen dames 3/4/5/6-divisie dames in Laco-Sportcentrum Zierikzee

--  Zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 kwartfinale-kwalificatie NK turnen heren in Zierikzee

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here  

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here.