Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief GV Delta Sport

 

Zaterdag 6 mei is de jaarlijkse Pré-instap wedstrijd in de turnhal. Vanaf 8.30 uur komen vijftig turnsters uit Brabant en Zeeland voor een meerkamp te turnen. Een groep turnsters die zich voor bereiden op de KNGU-wedstrijden zodra zij negen jaar worden. Lees in de Nieuwsbrief het programma en op de website de deelnemers.

 Voor meer informatie kijk op https://www.deltasportgym.nl       

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

5 mei 2017   nummer 106

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website  

 

 

Vanaf maandag 8 mei weer normaal lesrooster in turnhal

De meivakantie is weer voorbij. Iedereen weer naar school en in het dagelijkse ritme. Zo ook bij GV Delta Sport zijn de lessen vanaf maandag 8 mei weer volgens het lesrooster. Geniet allemaal weer van de trainingen in de turnhal

 De turnhal waar we trots op zijn

 Zaterdag 6 mei pré-instap turnwedstrijd 

De inschrijving is inmiddels gesloten voor de pré-instap turnwedstrijd in de turnhal van GV Delta Sport. Op zaterdag 6 mei komen uit Zeeland en Brabant pré-instappers (7 tot 9 jaar) een meerkamp wedstrijd doen in Zierikzee. Het zijn turnsters die nog niet meedoen aan de officiele KNGU-wedstrijden maar wel volop in training zijn. Om deze turnsters alvast te laten wennen aan het wedstrijdgevoel, publiek en jury zijn dit ideale meetingen voor zowel de turnsters als hun trainers. De wedstrijd is in handen met medewerking van de wedstrijdcommissie. De wedstrijd start om 8.30 uur tot ongeveer 13.30 uur. Intree is € 3.-- vanaf 12 jaar.

Programma:

Wedstrijd 1: warming-up 8.30 uur, Opmars/Opening 8.40 uur, start wedstrijd 8.45 uur. Prijsuitreiking 10.25 uur 

15 minuten pauze

Wedstrijd 2: warming-up 10.45 uur, opmars/opening 10.55 uur, start wedstrijd 11.00 uur, prijsuitreiking 13.30 uur

Deelnemers staan op de website www.deltasportgym.nl

 

Drie van de vijftien Delta Sport turnsters die actief zijn bij de Pré-instap wedstrijd in de turnhal. Van links naar rechts: Melissa Bakelaar, Britt Ommering en Esmeé van Moezel.

Delta Sport blij met de  sponsoren

In deze nieuwsbrief plaatsen we de logo's van onze bordsponsoren in de turnhal en de sponsoren op onze grote bord in de gang van de turnhal. Natuurlijk zijn onze sponsoren altijd te zien op onze website en waardoor zelf de doorklik naar hun websites mogelijk zijn.

Wil je ook sponsor worden bij Delta Sport

We hebben vele mogelijkheden. Met een grote banner in de turnhal hangen, op ons bord in de gang van de turnhal en wil je soms speciaal iets extra sponseren zoals turnwedstrijden of andere activiteiten? Vraag het ons of mail naar:

sponsering.pr@deltasportgym.nl

Zondag 7 mei twee teams Acrogym in halve finale NK in Zwolle

 

Bijzonder duo moeder en dochter Magda en Amy Leijten in de halve finale Acro NK 

Zondag 7 mei komen er twee acro-teams uit bij de halve finale NK in Zwolle. D-senioren paar Magda en Amy Leijten (foto links) en Loes Bentlage (bovenpartner) en Fleur Brockhus mogen in de sporthal Stilohal in Zwolle proberen een finale plaats te behalen. Opmerkelijk dat Delta Sport  twee teams mag afleveren in het eerste seizoen dat Acrogym in Zierikzee wordt beoefent. Om een finale plaats te behalen is er de laatste weken al weer veel getraind. Natuurlijk zal het uiterst moeilijk worden want vanuit het hele land komen de teams strijden om die begeerde finaleplaats. Trainster Wendy Huyzen begeleid de teams en Toos Huyzen is actief als jurylid namens Delta Sport.

Tijdschema voor beide teams:

Blok 5 11.55 - 12.25 uur D-senioren paar Loes Bentlage en Fleur Brockhus.

Blok 6 12.30 - 13.00 uur D-senioren paar Magda en Amy Leijten 

Op deze tijdstippen zijn de beide teams te volgen op livestream acrogym. Kijk op onze website aan de rechterkant. 

Loes Bentlage (bovenpartner) en Fleur Brockhus vormen een sterk duo dat in de halve finale Acro NK staat 

 

Jongens GV Delta Sport op trainingsdag in Amersfoort

 

Nadat vorige week de jongens van GymXL uit Amersfoort op training waren in de turnhal van GV Delta Sport zo gingen de jongens van Delta Sport afgelopen vrijdag naar Amersfoort voor een gezamenlijke training. Het was opnieuw een geslaagde training met hard werken en veel plezier. Marit en Senna verzorgen de lunch in Amersfoort en zijn er veel foto's gemaakt. 

 

                

Drie turnsters actief op de regiofinale in Goes

Zaterdag 13 mei

Op zaterdag 13 mei komen drie turnsters van GV Delta Sport in actie op de regiofinale meerkamp 4/5/6 divisie. Rosanne Mol en Tara Zweedijk (4e divisie pupil 2 D1) en Sarah Brozius (4e divisie pupil 1 D1) gaan in het Omnium in Goes in wedstrijd 1 (vanaf 8.30 uur) proberen een podiumplaats te veroveren. De drie turnsters hebben zich via aantal plaatsingswedstrijden weten te plaatsen voor deze regiofinale.

Zaterdag 20 mei in Prinsenbeek

Tien overige turnsters die zich geplaatst hebben voor de regiofinale komen op zaterdag 20 mei uit in Prinsenbeek.

6e divisie: Pupil 1 D3: Nienke Grauss, Lieke van de Zande en Britt de kam. Pupil 2 D3: Maud Brockhus en Romany Hanse. Jeugd 1 D3: Kayleigh Schoute en Saskia Lazar. Jeugd sup. H: Elianne Biesma. Jeugd sup G: Féline Hanse

5e divisie: Junior F: Heping Harsveldt

Sterre Bosma en Tessa Roggeband naar Nederlandse bondsfinale Almelo

Zaterdag 13 mei staan GV Delta Sport turnsters Sterre Bosma (pupil N3) en Tessa Roggeband (jeugd N4) in de landelijke bondsfinale KNGU in Almelo. Daar gaan de beide turnsters in hun categorie met de beste 36 turnsters van Nederland strijden op de kampioenstitels meerkamp. Een mooie prestatie om in de landelijke finale te staan nadat de twee voorronde- kwart- en halve finale goed zijn door gekomen.

Programma: Sterre Bosma (pupil N3) wedstrijd 1: warming up 8.45 uur, start wedstrijd 8.55 uur. Prijsuitreiking 12.00 uur. Tessa Roggeband (jeugd N4) wedstrijd 2: warming up 12.30 uur, start wedstrijd 12.45 uur. Prijsuitreiking 16.00 uur. 

     

Sterre Bosma                                        Tessa Roggeband

Fleur Just en Marika Padmos in bondsfinale NK Alphen aan de Rijn

Zaterdag 20 mei komen de GV Delta Sport turnsters Fleur Just (jeugd N3) en Marika Padmos (2e divisie senior) uit op de meerkamp bondsfinale NK in Alphen aan de Rijn. In de sporthal Limeshal zullen zij proberen op de vier toestellen (sprong, brug, balk en vloer) zo hoog mogelijk te eindigen. Met de 36 sterkste turnsters van Nederland zal het turnen op hoog niveau zijn. Beide turnsters gingen via twee voorrondes, kwart- en halve finale naar de eindstrijd.

Tevens is er op zondag 21 mei de toestellenfinale in de Limeshal in Alphen aan de Rijn. Daar komen drie turnsters van GV Delta Sport in actie. Romy Reintjens (2e divisie senior) mag met de beste acht turnsters op de twee sprongenoefeningen de hoogste eer te behalen. Marika Padmos (2e divisie senior) komt in actie op de vloeroefening en ook Anne-Li Slootmaaker (2e divisie junior) komt in actie op de vloeroefning.

     

 Fleur Just                          Romy Reintjens                                       Anne-Li Slootmaaker   

 

Marika Padmos 

Toestellenfinale op zaterdag 10 juni in Kaatsheuvel

B-selectie dames 24 toestelfinales

C-selectie dames 34 toestelfinales

Zowel een flinke groep turnsters van de B-selectie en C-selectie dames hebben zich voor verschillende toestellen geplaats op zaterdag 10 juni in Kaatsheuvel.

Toestelplaatsing Delta Sport turnsters: 4e divisie Pupil 1 D1: Sara Kadkoui, vloer. Sarah Broziu, balk en vloer. Pupil 2 D1: Femmie ten Klooster, brug en vloer. Tara Zweedijk, sprong en vloer. Indy Smits. sprong en balk. Rosanne Mol, sprong, brug en balk. Jeugd F: Senna Vrijland, brug, balk en vloer. 5e divisie Instap D2: Tessa Dijkmans, vloer. Jeugd G: Feline Hanse  sprong, brug en vloer. Junior F: Emy van Bleijswijk, sprong, balk en vloer. Heping Harsveldt, brug en vloer.

6 Divisie pupil 1 D3: Britt de Kan, balk en vloer. Lieke van de Zande, sprong, brug, balk en vloer, Nienke Grauss, sprong, brug en vloer, Phileine Poots, sprong, brug en vloer. Pupil 2 D3: Maud Brockhus, sprong, brug, balk en vloer. Romany Hanse, balk en vloer. Jeugd 1 D3: Fabienne Ramondt, vloer, Kaleigh Schoute, sprong, brug, balk en vloer, Mila Radecke, balk, Saskia Lazar, sprong en brug. Jeugd H: Suusje Baart, vloer, Elianne Biesma, sprong en balk. Junior G: Fleur Brockhus, sprong en vloer. Tatum Radecke, sprong, brug en vloer.  

Tien jongens ingeschreven bij toestellenkampioenschappen Tilburg

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni komen tien turers van GV Delta Sport in actie op de Tilburgse toestellenkampioenschappen. In het grote sportcomplex T'Kwadraat Tilburg met organisator Turning Point Tilburg komen de heren uit op alle zes toestellen: vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rek.

Deelnemers van GV Delta Sport: Rik van Duin (senior 3e divisie), Stan de Looze (2e divisie jeugd), Jur van der Wel (2e divisie pupil), Chris Leenheer (2e divisie pupil), Niels Grinwis (4e divisie pupil), Levi Ommering (4e divisie pupil), Tygo Verbrugge (4e divisie pupil), Sam Groothedde (2e divisie instap), Yaijden Tanis (4e divisie instap) en Sem de Voogd (benjamin talent).

Acro-wedstrijd in Zierikzee vol geboekt

Zaterdag 24 juni met meer dan 34 teams

De eerste acrogym wedstrijd in Zierikzee is de inschrijving gesloten. Met ruim 34 t/m 36 teams en ongeveer 80/90 deelnemers is de belangstelling groot voor de open acro Delta Sport toernooi met daaraan gekoppeld de Zeeuwse kampioenschappen. De organisatie is volop bezig om de wedstrijd als visitekaartje van Delta Sport te kunnen organiseren. Dit is voor de eerste keer dat een Acro-wedstrijd op Schouwen-Duiveland wordt georganiseerd en het is ook de eerste keer dat De Zeeuwse kampioenschappen plaats vinden. De wedstrijd wordt waarschijnlijk in vier blokken gehouden op de turnvloer in de turnhal van het Laco-Sportcentrum.

Acro-oefeningen kan je overal doen......

Bij het afsluiten van de meivakantie kregen we nog een mooie foto toegestuurd, De bijna elf jarige Lot van den Ende uit Oude Tonge voert in een pretpark haar acro-oefeningen uit. Wat ze wekelijks leert in de turnhal bij de acro-training liet ze zonder problemen zien de GV Delta Sport acrogymnast.

Kranten en website schrijven over Delta Sport 

 

 PZC 3 mei 2017                                                    Ons Eiland 4 mei 2017

 

Wereldregio 5 mei 2017

 Agenda  

--- Vrijdag 5 mei gezamenlijke training jongens turnen Dynamo/Delta Sport in Roosendaal

--- Zaterdag 6 mei Pré-instap wedstrijden in turnhal Delta Sport

--- Zondag 7 mei halve finale Acrogym in Zwolle met DS-team Magda/ Amy Leijten en Loes Bentlage/Fleur Brockhus

--- Dinsdag 9 mei bestuursvergadering Delta Sport

--- Zaterdag 13 mei bondsfinale NK dames turnen (Pupil N3, Jeugd N4) in Almelo met Sterre Bosma en Tessa Roggeband

--- Zaterdag 20 mei bondsfinale jeugd N3 in Alphen aan de Rijn met Fleur Just en Marika Padmos

--- Zaterdag 20 mei halve finale NK turnen heren met DS-turner Chris Leenheer in Amsterdam

--  Zondag 21 mei toestellenfinale NK in Alphen aan de Rijn met Anne-Li Slootmaaker (vloer), Romy Reintjens (sprong) en Marika            Padmos (vloer)

-- Zondag 21 mei 3e kwalificatie-wedstrijd turnen heren met DS turner Stan de Looze in Amsterdam

--- Zaterdag 27 mei onderlinge turnwedstrijd MTV en Delta Sport in turnhal Zierikzee

---Zaterdag 27 mei OJT-training voor DS-turner Chris Leenheer in Den Bosch

---Zaterdag 3 t/m maandag 5 juni Open Bredase turnkampioenschappen met 19 deelnemers Delta Sport

---Zaterdag 10 juni toestellenfinales voor de B- en C-selectie dames turnen Delta Sport in Kaatsheuvel

--- Zaterdag 24 juni Acrogym toernooi en open Zeeuwse kampioenschappen in turnhal Zierikzee

--  24 /25 juni 2017 de regionale toestelkampioenschappen (Tilburg) voor jongens met deelname van 10 jongens DS

--- Vrijdag 7 juli vanaf 18.00 uur geen trainingen in de turnhal

--- Zaterdag 8 juli 2017 grote uitvoering Delta Sport. Twee voorstellingen 

--- Zaterdag 2 september Nationale sportweek op Havenplein Zierikzee 13.00 - 16.00 uur

--  Zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 kwartfinale-kwalificatie NK turnen heren in Zierikzee

    

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here  

To unsubscribe click here, to edit your subscription click here