Turnpakjes te koop

Clubkleding voor GV Delta Sport wordt verzorgt door de kledingscommissie van GV Delta Sport.

 

Bestel ook zelf je turnkleding op de webshop van de KNGU

webshop van de KNGU. Zoals op deze site te lezen is, is ons verenigingsnummer 1112286. Dit nummer heeft u nodig om uw bestelling te kunnen plaatsen.

Kijkt u op deze site in de shop, dan vind u bovendien de volledige collectie turnpakjes, broeken, wokkels, benodigdheden, tassen en cadeau-artikelen van GK. Wanneer u bij uw bestelling het verenigingsnummer invult, sponsort GK ons bovendien. Zo heeft u niet alleen iets moois gekocht, maar heeft u ook de vereniging geholpen.

turnpakjes 

Webshop verenigingspakje en overige pakjes, benodigdheden en cadeau-artikelen

Nieuwe turnpakjes voor A/B/C-selectie van GV Delta Sport

Met ingang van seizoen 2020-2021

2e hands turnpakjes

Voor de recreatie- spring en vrij turnen groepen of wie dan ook zijn er vanaf € 5 tot € 25 ook 2e hands turnpakjes te koop. Deze kunnen ook worden gepast in de kleedkamer bij de turnhal. Heb je ook een pakje wat te klein is of over hebt bied het aan bij GV Delta Sport. Meer informatie stuur een mail naar info@deltasportgym.nl

Te koop turnpakjes bij Delta Sport Bij GV Delta Sport kunnen turnpakjes aangeboden en verkocht worden. Is je turnpakje te klein, te groot of stop je met turnen. Bied ze aan bij Delta Sport of koop ze bij Delta Sport. In de turnzaal is een kledingrek met diverse turnpakjes voor meisjes en jongens. Daar kan je uitzoeken en passen voor een klein bedrag (tussen de € 7..– en € 40 euro) Nader info is op de vragen bij Magda Leijten magdagleijten@zeelandnet.nl   Ook kan je bij de trainers vragen naar deze mogelijkheden. Heb je ook andere turnartikelen? Bied ze aan .