Nieuwsbrief GV Delta Sport

In het eerste weekend van februari 2020 verdiende de turn(sters) negen medailles op de wedstrijden in Dinteloord en Steenbergen. Lees de nieuwsbrief van de resultaten.

 

 

       

Soms zijn trainers en turnsters heel blij met het geturnde resultaat

Kijk op https://www.deltasportgym.nl    

Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl            

Vrijdag 7 februari 2020 nummer 252                                    

Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                               

       

 

GV Delta Sport turner(s) genomineerd voor

de sportverkiezing vrijdag 7 februari 2020

Gemeente Schouwen-Duiveland

Stan de Looze en Marika Padmos

Aanvang 19.30 uur in sportcafé Laco

 

  

Op vrijdag 7 februari wordt er op de locatie Sportboulevard bekent gemaakt met een avondvullend programma wie sportman, sportvrouw en sportploeg mag worden gehuldigd. Ook wordt de organisatieprijs, aanmoedigingsprijs en penning van verdienste uitgereikt. 

GV Delta Sport turnster Marika Padmos en turner Stan de Looze behoren bij de genomineerde sporters. Padmos (24) heeft de nominatie te danken in de 2e divisie turnen dames meerkamp aan de 1e plaats kwalificfatie NK, 2e plaats halve finale NK en 3e plaats finale NK. De Looze (15), 2e divisie, verdiende de nominatie voor Nederlands kampioen vloer junior, derde NK-finale voltige en 6e plaats NK-finale meerkamp. Daarnaast werd hij met team O&O uit Zwijndrecht Nederlands kampioen clubteams. Padmos woont in Brouwershaven en De Looze woont in Zierikzee.

Bij de vrouwen is ook Stephanie de Frel uit Ellemeet voor haar resultaten bij paardrijden en Leanne van de Breg uit Renesse voor kampioenstitel enkelspan. Bij de heren zijn naast De Looze ook Peter Hameeteman (zeilen) uit Zierikzee en Nick van Ingen (NK-freestylsurfen) uit Brouwershaven genomineerd. Bij de sportploegen komen voetbalclub Duiveland, Golfers Grevelingenhout en Golfteam mixed Marleen Pollemans en William Remeeus in de schijnwerpers.

 

Talycha Krakeel in Eindhoven naar 1e

kwalificatie wedstrijd meerkamp

GV Delta Sport turnster Talycha Krakeel komt zaterdag 8 februari uit op de meerkamp voor de 1e kwalificatie wedstrijd plaatsing halve finale NK. De turnster, uitkomend in jeugd N2 zal in sporthal De Vijfkamp in Eindhoven start met de vloeroefening in wedstrijdronde twee. Daarna volgt sprong, brug en balk. De 2e kwalificatie wedstrijd is op zaterdag 7 maart. De turnster moet dan met de hoogste ranking bij de beste 24 turnsters eindigen om deel te nemen aan de halve finale NK.

 

Zes turners naar 2e kwalificatie

wedstrijd in Zwijndrecht

Zes GV Delta Sport turners komen zaterdag in actie op de meerkamp in Zwijndrecht. De turners gaan dan de 2e kwalificatie wedstrijd turnen op de meerkamp. De volgende toestellen zullen voldoende punten moeten worden gehaald om een plaats af te dwingen voor de landelijke finale die op 16/17 mei in Wijk van Duurstede plaats vind. Drie zijn vrijwel zeker van plaatsing wegens hun hoge ranking bij de eerste wedstrijd. Dat zijn Bart Haspels, Niels Grinwis en Tygo Verbrugge.

Deze GV delta Sport turners komen in actie: 4e divisie pupil niv 16: jack ten Hove, Silas Hulsken en Tabesh Gerami. Instap 4e divisie niv 18: Bart Haspels. Jeugd 4e divisie niv. 10: Niels Grinwis en Tygo Verbrugge

Hoe lenig ben ik en waarom moet ik lenigingsoefeningen doen, daar heb je alleen maar gemak van........

       

Met toeval een paar mooie foto's gemaakt van acro/turnster Melissa Bakelaar tijdens haar lenigingsoefeningen. Geen gek beeld in de turnhal en met zeer veelvuldige uitvoeringen valt het haast niemand meer op. Maar toch oefening baart kunst en door met regelmaat dit soort oefening te doen heb je natuurlijk alleen maar baat bij. Het lijkt zo simpel maar toch.......

Bij kind- en oudergym krijgt paard Harry eten

Kind - en oudergym iedere woensdag- en vrijdagmorgen is het een feest in de turnhal. Lekker bewegen voor 1,2,3 en 4 jarige kinderen. En natuurlijk de ouder(s) of familie/begeleiders doen lekker mee. Het uitgezette parcours is een uitdaging en dar in verwerkt het nijntje beweegdiploma die weer groene krullen oplevert. Wie er nog niet geweest is moet beslist mee komen doen want het is echt een feest om te bewegen.

Woensdag- en vrijdagmorgen 9.30-10.30 1 en 2 jaar en 10.30-11.30 3 en 4 jaar.

Hoe kom je bij het paard Harry om deze te voeren?????

 

Guusje Hoek een gouden medaille en Jara Schot pakt

bronzen medaille in Dinteloord


Dinteloord- GV Delta Sport turnster Guusje Hoek heeft bij de kwalificatie wedstrijd in Dinteloord een gouden medaille gewonnen. De turnster uitkomend in instap D1 was met 55.575 de beste op de meerkamp. Op het zelfde erepodium stond haar clubgenoot Jara Schot met een bronzen medaille (54.700 punt). In dezelfde categorie eindigde Rosanne klink op een knappe 7e plaats en Amy Kloet als 18e. Bij de 4e divisie jeugd was er voor Nienke Grauss haar debuut met een mooi 14e plaats en Sarah Brozius eindigde als 19e. Ilse de Ronde turnde een sterk meerkamp bij de pupil 1D1 met een 7e plaats. In de laatste wedstrijd ronde acteerde Senne Groenendijk met 43.525 punten naar een 9e plaats bij de jeugd D1

Ilse de Ronde werd 7e en goud en brons voor Guusje en Jara

 

Twee ereplaatsen in Dinteloord bij kwalificatie wedstrijd

voor Kristel Klink zilver en Leonie Vrolijk bronzen plak

Kristel Klink verdiende een knappe zilveren medaille op de meerkamp

Dinteloord- op de tweede dag van de kwalificatie wedstrijd turnen dames in Dinteloord zijn er door de GV Delta Sport turnsters twee erepodium plaatsen verdiend. Kristel Klink (5e div jeugd) won zilveren medaille met 42.850 punt op de meerkamp. Leonie Vrolijk (pupil 2 D2) won met 49.125 punten de bronzen medaille. Norah van de Weelden behaalde met 48.700 punt net niet het podium (4e) en Mirthe de Jonge werd in de grote groep deelnemers knap 7e met 48.375 punt. In de categorie pupil 2 D1 werd Melissa Bakelaar 4e met 51.100 punt en daar kwam ze enkel tiende te kort voor een medaille. Kayley van de Hoek (11e), Larissa Bakelaar (12e) en Stella Offerhaus (13e) eindigde verdienstelijk in het deelnemers veld. Bij de 5e divisie senioren was er een keurige 10e plaats voor Tatum Radecke.

Kristel Klink verdiende een zilveren medaille

Leonie Vrolijk won een bronzen medaille

B/C- selectie turnsters waren duidelijk aanwezig in Dinteloord

Sfeer, gezellig en met zijn allen geeft veel plezier in de wedstrijd

 

Niels Grinwis, Jack ten Hove en Jack van

Uffelen winnen turntoernooi meerkamp

in Steenbergen

Steenbergen - De GV Delta Sport turners hebben in Steenbergen vijf medailles gewonnen. Op de meerkamp waten Niels Grinwis (4e divisie jeugd), Jack ten Hove (4e divisie pupil) en Jack van Uffelen (4e divisie Benjamin) goed voor een gouden medaille. De zilveren medaille ging naar Tanesh Gerami ( 4e divisie pupil) en Divantley Lauffes (4e divisie Benjamin). Jozua Cats ( 4e divisie Benjamin) werd knap 5e.

Jack ten Hove (goud) en Tabesh Gerami (zilver)

Divantley Lauffes zijn eerste officiele turnwedstrijd en gelijk beloond met een zilveren medaille

Jack van Uffelen debuteert met een gouden plak

Niels Grinwis wint opnieuw

Zes turners in de rij voor de jury en publiek

A-selectie turnen dames optimaal

kampweekend Brouwersdam

Kampweekend op de Brouwersdam en wel bij onze sponsor Zeil&surfcentrum. Heerlijk plek om een kamp te houden. Alles bij de hand zowel slaapplaats, eten, spelattributen en een heerlijke sfeer. Een aanrader voor iedereen om daar te genieten. Voor de A-selectie turnen dames was het een geweldig moment van vrijdag  tot zaterdagavond met trainingen en plezier. Bekijk de foto's en vertel je eigen verhaal erbij... 

   

 

 

Het was genieten....

 

Kranten schrijven over Delta Sport

 

 

Agenda

          

 

-- Vrijdag 7 februari Sportverkiezing gemeente Schouwen-Duiveland in sportcafé Laco-Sportcentrum

---Zaterdag 8 en zondag 9 februari kwalificatie jeugd 1 N2 (Talycha in Eindhoven)

---Zaterdag 8 februari kwalificatie turnen heren B-selectie in Zwijndrecht.

   

 

-- Zaterdag 15 en zondag 16 februari regiofinale 3e divisie N3/N4

---Zaterdag 15 en zondag 16 februarie toestelfinale dames turnen 1/2e div. N2/jeugd N3

---Zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 Zuid Nederlandse kampioenschappen acro in Oss met deelname DS-teams

---Zondag 16 februari 2e plaatsings wedstrijd NK (benjamin, 2e en 3e div verplichte oefenstof) jongens A

---Donderdag 27 en vrijdag 28 februari sportkidsdagen in Laco Sportcentrum (vrijdag 28 feb alleen in turnhal)

---Zaterdag 7 en zondag 8 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 divisie in Volendam

---Maandag 9 maart bestuursvergadering GV Delta Sport

---Zaterdag 14 en zondag 15 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 div. in Winterswijk

---Zaterdag 21 en zondag 22 maart kwartfinale NK dames 1/2/3 divisie in Rotterdam

---Zaterdag 28 en zondag 29 maart toestelfinale dames turnen 3e divisie N3/N4

---Zaterdag  4 en zondag 5 april 2020 halve finale NK turnen dames 1/2/3 divisie in Laco Sportcentrum Zierikzee

---Zaterdag 11 april Zeeuwse kampioenschappen turnen dames Vlissingen

--Zaterdag 18 en zondag 19 april halve finale NK dames 1/2/3 divisie in Coevorden

--Zaterdag 9 en zondag 10 mei halve finale NK dames 1/2/3/ divisie in Purmerend

--Zaterdag 16 en zondag 17 mei NK dames 1/2/3 divisie in Almelo

--Maandag 18 mei ledenvergadering GV Delta Sport

--Zaterdag 6 en zondag 7 juni NK dames 1/2/3 divisie in Waalwijk

--Zaterdag 13 en zondag 14 juni NK dames 1/2/3 divisie in Nijmegen

   

           

Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.Ga dan naar onderstaande regel en klik  dan op click here to unsubscribe click here, to edit your subscription click here.  

   

 


To cancel click here, to edit your subscription click here.